İkinci el 3090 alırım 24gb VRAM var 350w olsun ne olmuşBeyler gidip 3080 3080 ti alın geçin ya bu kart bu parayı etmez
ödemeye git dediğinde hata veriyorsepete attım şimdi.
Alıntıyı görüntüle
Evet alınmıyorsepete attım şimdi.
Alıntıyı görüntüle
hocam yapıcak bir şey yok bende elim kırılsaydı asus almasaydım diyorum şuanda bayramdan sonra istanbula gidip kartı elden servise vericeğimKüçük ürünlerde forumda ki arkadaşlara yasattiklari olumsuzluklar. Benim site hakkında ki düşüncelerimi ve alışveriş tercihim konusuna negatif yansıyor ama dediğiniz doğru evet.![]()
4070ti mi bu muBu fiyatlar duruyorken ihtiyacı olan alsın. Sonra gene normal fiyata çıkacaktır muhtemelen
![]()
Asus Dual GeForce RTX 4070 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı
NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Serisi GPU’lar, DLSS 3 desteğiyle oyuncular ve içerik oluşturucular için hızlının ötesindedir. Bu GPU’lar, hem performansta hem de yapay zeka destekli grafikler açısından büyük…www.gaming.gen.tr
![]()
ASUS Dual GeForce RTX 4070 12GB GDDR6X PCI-E 4.0 192Bit NVIDIA Ekran Kartı Uygun Fiyatları ile Tebilonda
ASUS Marka ASUS Dual GeForce RTX 4070 12GB GDDR6X PCI-E 4.0 192Bit NVIDIA Ekran Kartı Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
hayır4070ti mi bu mu
Arasında fark var paran varsa bence 4070ti4070ti mi bu mu