🔥İndirim ASUS RTX 4070 indirim

Alan da var ona yanıyor 20 ye de alırlar bunu 🤣
Bak şimdi ASUS ROG coil whinesız vs olduğu kesin olsa ben 16 verirdim ama max ve garanti coil whinesız olacak :D Tabi vade farksız o da. Yoksa isterse surpimle strix birleşip voltran oluştursun 17binden fazla verilmez bu karta. 15 en mantıklısı. top model içinde 16 en fazla.

Bak şimdi ASUS ROG coil whinesız vs olduğu kesin olsa ben 16 verirdim ama max ve garanti coil whinesız olacak :D Tabi vade farksız o da. Yoksa isterse surpimle strix birleşip voltran oluştursun 17binden fazla verilmez bu karta. 15 en mantıklısı. top model içinde 16 en fazla.
17 de çok knka ya valla bak ederi maks 15 benim gözümde

Yok 16 rog a verilirdi diyorum :) 15 en fazla verilir zaten. Vatan filan bir Ventus 3 fanlı açsa da alsam ya :D aylardır bekliyorum daha sistem düzeceğim.
Bir şekilde bütçe çıkarıp 4070ti alırdım yerinde olsam çok güzel kart valla ama biraz pahalı o da 😃

Bir şekilde bütçe çıkarıp 4070ti alırdım yerinde olsam çok güzel kart valla ama biraz pahalı o da 😃
Ama ona 4k sistem dizmek lazım :) 4k monitör lazım vs :D 4070 bile fazla bana ama 3060tinin 12gb versiyonu olsa onu da alırdım veya 3070 12gb versiyonu. 3070ti ise bedava verseler almam en kötü kart güç performans olarak. ben min 12gb VRAMli 3060ti-3070 den yüksek performanslı bir kart bakıyorum Nvidia tarafında, 4060 ve 4060ti de 12gb VRAM çıkmayacak %99. o yüzden başka çare yok en düşük fiyatlı bu var :) 5bin tl yi de işlemci anakart ram vs kısmına eklerim :)

Ama ona 4k sistem dizmek lazım :) 4k monitör lazım vs :D 4070 bile fazla bana ama 3060tinin 12gb versiyonu olsa onu da alırdım veya 3070 12gb versiyonu. 3070ti ise bedava verseler almam en kötü kart güç performans olarak. ben min 12gb VRAMli 3060ti-3070 den yüksek performanslı bir kart bakıyorum Nvidia tarafında, 4060ti de 12gb VRAM çıkmayacak %99. o yüzden başka çare yok en düşük fiyatlı bu var :) 5bin TL yi de işlemci anakart ram vs kısmına eklerim :)
İkinci el git 3060ti al geç yazık Parana bosver en fazla ne yapacaksın ki sistem ile zevk atican o kadar

İkinci el git 3060ti al geç yazık Parana bosver en fazla ne yapacaksın ki sistem ile zevk atican o kadar
Yok dostum ben hayatta 2.el almam :) Ayrıca malımı da asla satmam :D o biraz kırmızı nokta. VRAM kesinlikle 12gb istiyorum. He desenki 6700xt vs al o da olur ama yayın vs düşünüyorum ileride almışken de 5,6 sene gidecek sistem istiyorum :)

Yok dostum ben hayatta 2.el almam :) Ayrıca malımı da asla satmam :D o biraz kırmızı nokta. VRAM kesinlikle 12gb istiyorum. He desenki 6700xt vs al o da olur ama yayın vs düşünüyorum ileride almışken de 5,6 sene gidecek sistem istiyorum :)
Bence ikinci el alınır boşuna iki katı para vermeye değmez ama senin fikrin saygı duyarım 🙏

Bence ikinci el alınır boşuna iki katı para vermeye değmez ama senin fikrin saygı duyarım 🙏
Valla işte mantıklı dostum ama cidden hayatımda 2.el ürün kullanmadım :) çok zor :D kardeşimden aldığım kartı bile kullanmak istemiyorum öyle diyeyim. Aldığım ürünleri de yıllarca kullanırım bir sorun olmazsa :) Telefondan tut, pc parçası, aldığım walkman ler bile duruyor :D koleksiyon da seviyorum o da var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,233
Üyeler
184,604
Son üye
sifirlarvebirler
Geri