bedeviserdar
80+
- Reaksiyon skoru
- 80
umarım dual de kronikleşen cw yide çözmüşlerdirKonudan bağımsız Dual serisinin tasarımı iyi olmuş sonunda. Eski nesil gibi şekilsiz değil
umarım dual de kronikleşen cw yide çözmüşlerdirKonudan bağımsız Dual serisinin tasarımı iyi olmuş sonunda. Eski nesil gibi şekilsiz değil
Evet hali hazırda sisteminde 550-650watt psu olan adam gitsin bir de 3080ti için psu ya para versinBeyler gidip 3080 3080 ti alın geçin ya bu kart bu parayı etmez
O CW işi sıkıntı ya. TUF'da da var ROG'da da. Ama belki bu kartın TDP değeri düşük olduğu için bunda fark edilir derecede CW olmayabilir.umarım dual de kronikleşen cw yide çözmüşlerdir![]()
Dostum en fiyat performans (Frame ) kart olarak ilan edildi bile ama bilmiyorum sen daha iyi bilirsinİkinci el 3090 alırım 24gb VRAM var 350w olsun ne olmuşdaha iyi hemde daha performanslı dengesiz bir kart olmuş fiyat performans dan biraz uzak kalmış
baya sıkıntı ve teknik serviside kötü (İLETİŞİMDE GÖRDÜĞÜM KADARIYLA ) ONLAR BAŞKA BİRİNE ONLAR BAŞKA BİRİNE YÖNLENDİRİYOR 6700xt yi verip zotac 3070 kartımı takacağım.O CW işi sıkıntı ya. TUF'da da var ROG'da da. Ama belki bu kartın TDP değeri düşük olduğu için bunda fark edilir derecede CW olmayabilir.
VRAM az knka 16 olsaydı bari 12 az kalmış sıfır olacaksa illa hani tercih edilebilir ama 15 den fazla kesinlikle etmezDostum en fiyat performans (Frame ) kart olarak ilan edildi bile ama bilmiyorum sen daha iyi bilirsinsıfır alacaklar için diyorum. 2.el seçenek değil.
Alıntıyı görüntüle
bak o konuda %100 çok haklısın dostum. 16gb kesin olmalıydı :/ keşke 15500 tl olsaydı da 16gb vram koysalardı ama adamlar 4070ti de bile 12gb vram koyuyor ki o da 4080di biliyorsun aslında. Amd tarafından kart almak istemeyen, 2.el kart almak istemeyen biri için en fiyat performans ve mantıklı kart NE YAZIK ki bu. başka seçenek yok çünkü. AMD de yayıncılık, bazı programlarla uyumluluk, artık nadir de olsa driver sorunu vs (eskisi kadar yok evet) bunlara bakınca 4070 mantıklı.VRAM az knka 16 olsaydı bari 12 az kalmış sıfır olacaksa illa hani tercih edilebilir ama 15 den fazla kesinlikle etmez
AMD de evet yayıncılık anlamında sıkıntı umarım 15 den fazla olmaz kaldı ki 20 leri görmüş bu kart abartılmış artıkbak o konuda %100 çok haklısın dostum. 16gb kesin olmalıydı :/ keşke 15500 TL olsaydı da 16gb vram koysalardı ama adamlar 4070ti de bile 12gb vram koyuyor ki o da 4080di biliyorsun aslında. Amd tarafından kart almak istemeyen, 2.el kart almak istemeyen biri için en fiyat performans ve mantıklı kart NE YAZIK ki bu. başka seçenek yok çünkü. AMD de yayıncılık, bazı programlarla uyumluluk, artık nadir de olsa driver sorunu vs (eskisi kadar yok evet) bunlara bakınca 4070 mantıklı.
Zaten 15000 sınır fiyat bence de 15000 den fazla verilmez. Ventus 3 fanlı model yakalarsam alıcam ben 15bine. İncelemede çok güzel değerleri o kartın.
Ben ventus 3x msi bekliyorum incehesap vardı sanırım ama işteydim müsait olamadığımdan kaçırdımZotac dışında stok yok gibi duruyor, Zotac alınır mı?
![]()
ZOTAC GAMING GeForce RTX 4070 TWIN EDGE OC ZT-D40700H-10M 12GB GDDR6X 192Bit NVIDIA Ekran Kart Uygun Fiyatları ile Tebilonda
ZOTAC Marka ZOTAC GAMING GeForce RTX 4070 TWIN EDGE OC ZT-D40700H-10M 12GB GDDR6X 192Bit NVIDIA Ekran Kart Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Bekleyin yeni stoklar gelir daha bismillahZotac dışında stok yok gibi duruyor, Zotac alınır mı?
![]()
ZOTAC GAMING GeForce RTX 4070 TWIN EDGE OC ZT-D40700H-10M 12GB GDDR6X 192Bit NVIDIA Ekran Kart Uygun Fiyatları ile Tebilonda
ZOTAC Marka ZOTAC GAMING GeForce RTX 4070 TWIN EDGE OC ZT-D40700H-10M 12GB GDDR6X 192Bit NVIDIA Ekran Kart Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
O saçma zatenAMD de evet yayıncılık anlamında sıkıntı umarım 15 den fazla olmaz kaldı ki 20 leri görmüş bu kart abartılmış artık4070ti var o fiyata kim ne yapsın 4070 i 20 ye 15 sınır bu kart için bence