Radeon Software indirmeniz gerek.asus rx 5500xt dual ekran kartım var driverini nerden bulucam
teşekkürler hocam bi de bi soru daha olacak ben bu ekran kartının ısınma değerlerini nerden göreceğimAlttaki linke girin. İşletim sisteminizi seçin. 20.11.2 olan sürümü indirin.
20 11 2 önerildi hocam bende onu indiriyorum,Google'ye 5500XT driver yazarak.
Bunu öneririm.
Oyun içindeyken değerleri görmek istiyorsan MSI Afterburner yazılımını kullanabilirsin. Ekran kartına stres testi uygulayıp tam yükte ulaştığı sıcaklığı görmek istiyorsan da FurMark yazılımını kullanabilirsin.teşekkürler hocam bi de bi soru daha olacak ben bu ekran kartının ısınma değerlerini nerden göreceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok msi afterburner indireyim hocam ben link rica edebilirmiyim sizdenOyun içindeyken değerleri görmek istiyorsan MSI Afterburner yazılımını kullanabilirsin. Ekran kartına stres testi uygulayıp tam yükte ulaştığı sıcaklığı görmek istiyorsan da FurMark yazılımını kullanabilirsin.
Linke tıklarsan indirmeye başlar.yok msi afterburner indireyim hocam ben link rica edebilirmiyim sizden
allah razı olsun hocam eyvallah bişey lazım olursa burdayımLinke tıklarsan indirmeye başlar.
![]()
Afterburner
MSI Afterburner is the world’s most recognized and widely used graphics card overclocking utility. It provides detailed overview of your hardware and comes with some additional features like customizing fan profiles, benchmarking and video recording.download.msi.com
Önerdiğin sürüm Previous Driver olarak geçiyor yani güncel veya stabil değil.Google'ye 5500XT driver yazarak.
Bunu öneririm.
WHQL lisanslı kendim kullanıyorum.Önerdiğin sürüm Previous Driver olarak geçiyor yani güncel veya stabil değil.
Evet ama gerçek driver sayfasında yer almıyor bu sürüm.WHQL lisanslı kendim kullanıyorum.