Neler Yeni

Asus rx 580 8gb CS 60 civarı FPS normal mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
kazım korur
Asus rx 580 8gb
Intel i7 4770k
8gb ddr3 ram (anakartımın ram slotu bozuk biostan ayarı kaydedip çıkamadığım için 1333mhz oynuyorum)
Diğer oyunlarda FPS değerlerim normalken CS de 1920x1080 fsr kapalı düşük-orta ayarlarda 60 civarı FPS alıyorum v-sync da kapalı normal mi bu. Isı değerlerim gayet düşük 1 el CS artıktan sonra işlemci 55 fln ekran kartı da o civarlarda git gel yapıyor
Çözünürlükleri değiştirince de 4:3 falan yapınca da aynı kalıyor FPS bi artış yok

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,520
İsim
Hacı
Normal. Ayar düşür.
Mesaj otomatik birleştirildi:

FPS hep sabitse sabitelme açık olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
kazım korur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normal. Ayar düşür.
En düşüklerde ayar sadece fsr kapalı onu açsam da aynı çözünürlük ekran boyutunu falan değiştirsem de aynı değişmiyor

Normal. Ayar düşür.

FPS hep sabitse sabitelme açık olabilir.
Dikey eşitleme de kapalı Max FPS da sınırsız yere falan bakımca 70 e çıkıyor

Beratkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
berat kaan
Asus rx 580 8gb
Intel i7 4770k
8gb ddr3 ram (anakartımın ram slotu bozuk biostan ayarı kaydedip çıkamadığım için 1333mhz oynuyorum)
Diğer oyunlarda FPS değerlerim normalken CS de 1920x1080 fsr kapalı düşük-orta ayarlarda 60 civarı FPS alıyorum v-sync da kapalı normal mi bu. Isı değerlerim gayet düşük 1 el CS artıktan sonra işlemci 55 fln ekran kartı da o civarlarda git gel yapıyor
Çözünürlükleri değiştirince de 4:3 falan yapınca da aynı kalıyor FPS bi artış yok
rekabetçi modda denersen ben mirage haritasında rx570 + i7 3770 8gb ram bilgisayar ile düşük-orta grafik minimum 90 genelde 100 120fps aralığında aldım. senin biraz daha yüksek fps alman lazım

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Eren
bir tık düşük gibi sanki

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
kazım korur
rekabetçi modda denersen ben mirage haritasında rx570 + i7 3770 8gb ram bilgisayar ile düşük-orta grafik minimum 90 genelde 100 120fps aralığında aldım. senin biraz daha yüksek fps alman lazım
Tüm modlarda deniyorum durum aynı sadece CS de oluyor

bir tık düşük gibi sanki
Neden olabilir

Beratkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
berat kaan

Neden olabilir
benim pcde 40-50fps falan alıyordu ekran kartı termal macunu hatalı sürülmüştü temizleyip tekrar sürdüm üstüne pcye format atıp her türlü güncellemeleri yaptım. sonra denediğimde 110 120fps aralığına çıktı. sorun macundadır veya format gerekli olabilir diyemem ama ben böyle çözmüştüm. Isı değerleri normal mi kartın ona bakın ve driverları güncel mi emin olun. Diğer oyunlarda tahmini vermesi gereken fpsyi veriyor mu onu deneyin.

dediğim gibi cs2 de fps oyun modundan moda ve maptan mapa çok oynak oluyor belki botlarla falan deniyorsan aşırı düşebilir fps

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Eren

Neden olabilir
darboğaz varsa o sebeple olabilir. Bende imzadaki sistemi kullanıyorum cs oynanmaz halde resmen

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
kazım korur
benim pcde 40-50fps falan alıyordu ekran kartı termal macunu hatalı sürülmüştü temizleyip tekrar sürdüm üstüne pcye format atıp her türlü güncellemeleri yaptım. sonra denediğimde 110 120fps aralığına çıktı. sorun macundadır veya format gerekli olabilir diyemem ama ben böyle çözmüştüm. Isı değerleri normal mi kartın ona bakın ve driverları güncel mi emin olun. Diğer oyunlarda tahmini vermesi gereken fpsyi veriyor mu onu deneyin.

dediğim gibi cs2 de fps oyun modundan moda ve maptan mapa çok oynak oluyor belki botlarla falan deniyorsan aşırı düşebilir fps
Ekran kartının ısısı da genelde 55 derece civarı ısınma problemi yok içi hiç açılmamış o yüzden açmak istemedim de yine de yenileyim mi macunu bir de formatı yeni attım ancak ddu diye bir uygulama varmış driverları silen onunla silip tekrar mı yüklesem

darboğaz varsa o sebeple olabilir. Bende imzadaki sistemi kullanıyorum cs oynanmaz halde resmen
Genellikle bu şekilde ekran kartı bazen 100 e çıkıyor bazen 0 oluyor o biraz oynak işlemci sabit 50-60 falan

Ekler

• IMG_20250325_204648.jpg
    IMG_20250325_204648.jpg
    2 MB · Hit: 14

Beratkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
berat kaan
Hiç açılmamışsa gerek yok kart ısınmıyorsa macunda çok sıkıntı yoktur toz falan varsa hava tutup temizleyebilirsiniz. Garantisi yoksa kartın birazda eski kartsa ve anlıyorsanız bu işten açıp bi yenileme yapabilirsiniz. Diğer oyunlarda denemenizi tavsiye ederim youtube a rx580 i7 4770 yazıp aratırsanız sizin işlemci + bilgisayarınızla oyun test videolarına bakın oradaki oyunlardan biriyle daha deneyin benzer fps alıyorsanız sıkıntı cs2dedir

Asus rx 580 8gb
Intel i7 4770k
İşlemciden dolayı diyecemde yine düşük geldi 90 falan alman lazım .

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
kazım korur
Hiç açılmamışsa gerek yok kart ısınmıyorsa macunda çok sıkıntı yoktur toz falan varsa hava tutup temizleyebilirsiniz. Garantisi yoksa kartın birazda eski kartsa ve anlıyorsanız bu işten açıp bi yenileme yapabilirsiniz. Diğer oyunlarda denemenizi tavsiye ederim youtube a rx580 i7 4770 yazıp aratırsanız sizin işlemci + bilgisayarınızla oyun test videolarına bakın oradaki oyunlardan biriyle daha deneyin benzer fps alıyorsanız sıkıntı cs2dedir
Kartta ısınma yok macun işini sona bırakmak istiyorum çünkü termal macunum çok kaliteliymiş gibi gelmiyor youtubeda bir videoda adam 200 e yakın FPS alıyor tahminimce düşük orta ayarlarda diğer oyunlarda bi sıkıntı yok valoda yanlış hatırlamıyorsam ful ayarlar 200 civarıydı forza 4 yüksek ayarlar 60 civarı pubg de yüksek ayarlar 60-80 arası

CS yi bi dosya doğrulama yapıp sıkıntı çıkmazsa silip tekrar mı yüklesem

İşlemciden dolayı diyecemde yine düşük geldi 90 falan alman lazım .
Orta ayarlarda o şekilde almam gerekir en düşük ayarları yapıyorum 4:3 yapıyom çözünürlüğü düşürüyorum çamur gibi hala 60 fps

Kartta ısınma yok macun işini sona bırakmak istiyorum çünkü termal macunum çok kaliteliymiş gibi gelmiyor youtubeda bir videoda adam 200 e yakın FPS alıyor tahminimce düşük orta ayarlarda diğer oyunlarda bi sıkıntı yok valoda yanlış hatırlamıyorsam ful ayarlar 200 civarıydı forza 4 yüksek ayarlar 60 civarı pubg de yüksek ayarlar 60-80 arası

CS yi bi dosya doğrulama yapıp sıkıntı çıkmazsa silip tekrar mı yüklesem

Orta ayarlarda o şekilde almam gerekir en düşük ayarları yapıyorum 4:3 yapıyom çözünürlüğü düşürüyorum çamur gibi hala 60 fps
Vinyet veya vsync açıksa kapat ikisinden biri kısıtlıyor fpsi

Vinyet veya vsync açıksa kapat ikisinden biri kısıtlıyor fpsi
Monitör kaç Hz bide

Top Bottom