Neler Yeni

ASUS Sözünü Tuttu. Helal Olsun.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,922
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
B450M-DRAGON Ürün sayfasına, driverlara falan bu anakart ile ilgili hiçbir şeye ulaşılamıyordu. Ben de MyASUS Üzerinden durumu bildirdim.
İlk başta en kısa zamanda çözülecektir dediler. Bekledim ve daha şimdi bir mail geldi ve bakın ne diyor.
Ekran Görüntüsü (133).png

Ve harbiden düzeltmişler. Cayır cayır çalışıyor. Aha buyrun.
ASUS Yine beni mağdur bırakmadı yine sözünü tuttu. Helal olsun. Seviyorum seni canım benim.
*sorunu 1 ekim'de bildirdim. bugün çözüldü diye yazdılar. 6-7gün sürdü.

Son düzenleme:

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,542
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Asus Reis. :D

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
B450M-DRAGON Ürün sayfasına, driverlara falan bu anakart ile ilgili hiçbir şeye ulaşılamıyordu. Ben de MyASUS Üzerinden durumu bildirdim.
İlk başta en kısa zamanda çözülecektir dediler. Bekledim ve daha şimdi bir mail geldi ve bakın ne diyor.
Alıntıyı görüntüle
ASUS Yine beni mağdur bırakmadı yine sözünü tuttu. Helal olsun. Seviyorum seni canım benim.
asus adamdır

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
asus bu işi biliyor

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Alıntıyı görüntüle
Adamlar sorunu biliyorlarmış zaten senlik bir şey yok senin sayende düzelmedi.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
ASUS(tek) adamdır :D

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,922
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
sonra neden asus fanboyusun bu yüzden
aga bak ailecek 2013'ten beri tüm bilgisayarlarda mutlaka asus tercih ediyoruz. eski intel atom işlemcili bi laptop almıştı babam taa 2013'te. 1 yıl sonra bilgisayarın ekranını tutan menteşeler vidalar aşırı derecede gevşemişti. asus'a durumu bildirdik dedi ki gönder abicim gönder. adamlar almış abi sökmüşler o tutan şeyi değiştirmişler yenisiyle üstüne bide bilgisayarın içini temizlemişler format da istemiştik sıfır gibi geldi valla asus adamdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adamlar sorunu biliyorlarmış zaten senlik bir şey yok senin sayende düzelmedi.
tamam ben burada benim sayemde düzeldi dedim mi. sorunu bildirdim dedim sözünü tuttu düzeltti dedim.

helpyardımplz

80+ Silver
aga bak ailecek 2013'ten beri tüm bilgisayarlarda mutlaka asus tercih ediyoruz. eski intel atom işlemcili bi laptop almıştı babam taa 2013'te. 1 yıl sonra bilgisayarın ekranını tutan menteşeler vidalar aşırı derecede gevşemişti. asus'a durumu bildirdik dedi ki gönder abicim gönder. adamlar almış abi sökmüşler o tutan şeyi değiştirmişler yenisiyle üstüne bide bilgisayarın içini temizlemişler format da istemiştik sıfır gibi geldi valla asus adamdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam ben burada benim sayemde düzeldi dedim mi. sorunu bildirdim dedim sözünü tuttu düzeltti dedim.
Bu söylediğin şeyleri babasının hayrına mı yaptı ? yani para almadı mı ?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,922
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Bu söylediğin şeyleri babasının hayrına mı yaptı ? yani para almadı mı ?
almadı. hepsini garanti kapsamında yapmışlardı. geçenlerde de benim laptop (asus) boş yere mavi ekran vermeye başladı. uygulama var myasus uygulaması o kuruluydu. girdim abi oradan hop sorunumu yazdım dedi işte şu rehbere bakabilirsiniz işe yaramaz ise tekrar dönüş yapabilirsiniz. rehberdekileri yaptım laptop düzeldi. kısacası müthiş bişey bu asus abi ya.

Top Bottom