Dostlar garantiye gidecek bir Asus TUF monitörüm var. Normalde aracım olmadığı için kargoya verecektim ancak bugün bir tanıdık yardımcı olabileceğini söyledi onun aracıyla götüreceğim dolayısıyla şu anda kargoyu risk etmeden doğrudan servise götürebilirim yakın servis varsa. Bugün de cumartesi olduğu için çağrı merkezinden insana bağlanamadım. Birinci sorum şu: Bana onarım kaydım oluşturulunca gönderilen mailde bir teknik servis adresi verilmiş, ASUS'un herhangi başka yetkili servisine gitsem de olur mu sadece o mailde gönderilen servise mi gitmek zorundayım? Eğer herhangi yetkili servis oluyorsa maps'e Asus yetkili servis yazınca çıkan her yer olur mu yoksa bir listesini nereden bulabilirim?
İkincisi paketlemeyle ilgili. Paneli ayağından ayırdım, orjinal kutusunun köpüklerinin arasında kutudan ilk nasıl çıktıysa öyle yerleştirdim. Ancak kutuda ayağı nereye sığdıracağımı bulamadım. Sadece panel, display port ve güç kablosunu göndersem yeterli olur mu ayağını illa bir şekilde sığdırmak zorunda mıyım?
Bugün cumartesi olduğu için müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum ama bugün götürmem gerekli. Yardım edebilen olursa çok sevinirim teşekkürler
İkincisi paketlemeyle ilgili. Paneli ayağından ayırdım, orjinal kutusunun köpüklerinin arasında kutudan ilk nasıl çıktıysa öyle yerleştirdim. Ancak kutuda ayağı nereye sığdıracağımı bulamadım. Sadece panel, display port ve güç kablosunu göndersem yeterli olur mu ayağını illa bir şekilde sığdırmak zorunda mıyım?
Bugün cumartesi olduğu için müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum ama bugün götürmem gerekli. Yardım edebilen olursa çok sevinirim teşekkürler