Kamina
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Bu 3. konu oldu biliyorum şimdiden kusura bakmayın Bilenler biliyor Victus alacaktım ama vazgeçtim. Vazgeçme nedenlerime gelecek olursak geçen Mediamarka gittim ve bilglisayarı alıcı gözüyle kurcaladım. Malzemesi o kadar dandik geldi ki klavye resmen içe göçecek önceki konumda arkadaşlar haklıymış. O kadar para verip kötü bir malzemeli bilgisayar almak istemedim sonuçta her sene aldığımız bişey değil. Nitekim ekran kalitesi de günümüz standartlarının altında olduğu için ve Wifisi için de kötü deniyor bir çok yerde bunlar işte vazgeçme nedenlerim. Özelliklerden bir tık kısıp en azından uzun ömürlü kaliteli bir şey almayı düşündüm. Ölçüm biçtim oyuncu biri olmadığım için RTX 4050'nin yeterli olacağına kanaat getirdim. Bu bağlamda TUF modeller oldukça hoşuma gitti. Mediamarkda kurcaladığımda harbi kaliteli bişeyi kullanıyormuş gibi hissettim. Gerek tasarım olsun klavyesi vs. hoşuma gitti. Fakat soğutma konusunda net bir bilgiye varamadım. Kimisi iyi diyor kimisi kötü. Ayrıca kendi yazılımından işlemci gücünü kısıtlayıp daha serin çalışmasını sağlayabiliyormuşuz. Sizce TUF nasıldır sizin de fikrinizi almak isterim. 11 yıllık ASUS laptop kullanıcısı olarak beni hiç yarı yolda bırakmadı. Tabi o zamanki ASUS ile şimdiki nasıldır bilemem çok yıllar geçti. Almak istediğim model bu. Neyse uzun tuttum okuduğunuz için teşekkürler.