Neler Yeni

Öneri Asus TUF A15 Nasıldır ?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu 3. konu oldu biliyorum şimdiden kusura bakmayın :) Bilenler biliyor Victus alacaktım ama vazgeçtim. Vazgeçme nedenlerime gelecek olursak geçen Mediamarka gittim ve bilglisayarı alıcı gözüyle kurcaladım. Malzemesi o kadar dandik geldi ki klavye resmen içe göçecek önceki konumda arkadaşlar haklıymış. O kadar para verip kötü bir malzemeli bilgisayar almak istemedim sonuçta her sene aldığımız bişey değil. Nitekim ekran kalitesi de günümüz standartlarının altında olduğu için ve Wifisi için de kötü deniyor bir çok yerde bunlar işte vazgeçme nedenlerim. Özelliklerden bir tık kısıp en azından uzun ömürlü kaliteli bir şey almayı düşündüm. Ölçüm biçtim oyuncu biri olmadığım için RTX 4050'nin yeterli olacağına kanaat getirdim. Bu bağlamda TUF modeller oldukça hoşuma gitti. Mediamarkda kurcaladığımda harbi kaliteli bişeyi kullanıyormuş gibi hissettim. Gerek tasarım olsun klavyesi vs. hoşuma gitti. Fakat soğutma konusunda net bir bilgiye varamadım. Kimisi iyi diyor kimisi kötü. Ayrıca kendi yazılımından işlemci gücünü kısıtlayıp daha serin çalışmasını sağlayabiliyormuşuz. Sizce TUF nasıldır sizin de fikrinizi almak isterim. 11 yıllık ASUS laptop kullanıcısı olarak beni hiç yarı yolda bırakmadı. Tabi o zamanki ASUS ile şimdiki nasıldır bilemem çok yıllar geçti. Almak istediğim model bu. Neyse uzun tuttum okuduğunuz için teşekkürler.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Hermitus

80+ Bronze
İşlemciye 30 watt limit koymazsan ısınıyor koyarsan iyi bir laptop. 4060 tan 4050 ye düşmeni önermem aradaki fark çok bütçe yoksa işler değişir tabi.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İşlemciye 30 watt limit koymazsan ısınıyor koyarsan iyi bir laptop. 4060 tan 4050 ye düşmeni önermem aradaki fark çok bütçe yoksa işler değişir tabi.
30W limit oyunlarda FPS fark ettiriyor mu? Zaten oynayacağım bi GTA 5, RDR 2, Witcher 3, AC Origins falan bunlara baktım gayet akıcı oynatıyor yeter bana. İşlemciye baktım 35W diyor ama doğru mu bilemedim.

Hermitus

80+ Bronze
30W limit oyunlarda FPS fark ettiriyor mu? Zaten oynayacağım bi GTA 5, RDR 2, Witcher 3, AC Origins falan bunlara baktım gayet akıcı oynatıyor yeter bana. İşlemciye baktım 35W diyor ama doğru mu bilemedim.
O oyunlar için yeterli. Limiti siz arttırıp azaltabilirsiniz keyfine göre

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,133
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
O oyunlar için yeterli. Limiti siz arttırıp azaltabilirsiniz keyfine göre

30bin TL civarına geliyor buda arkadaşlar bu bütçede daha iyi bir seçenek olmaz mı acaba buda ?

Hermitus

80+ Bronze
Bu da iyi bir seçenek ama 35 bin civarında victus 4060 varken almazdım adaptör yetersiz bu modelde ve işlemcisi kötü tek artısı 100 srgb ekran

Son düzenleme:

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu da iyi bir seçenek ama 35 bin civarında victus 4060 varken almazdım adaptör yetersiz bu modelde ve işlemcisi kötü tek artısı 100 srgb ekran
240w adaptör diye yazıyor nasıl yetmiyor ki ilginç

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,133
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
O yetmeme problemi bendeki 4050loqda var.Bu modelde yok diye biliyorum hocam ama siz bilirsiniz tek artısı oda değil 4060 aşırı büyük bir + degilmi bunla karşılaştırıldığında ?

Hermitus

80+ Bronze
O yetmeme problemi bendeki 4050loqda var.Bu modelde yok diye biliyorum hocam ama siz bilirsiniz tek artısı oda değil 4060 aşırı büyük bir + degilmi bunla karşılaştırıldığında ?
Ben tufla loqu karşılaştırmıyorum. Loq ile victusu karşılaştırıyorum. Bu karşılaştırmada ben victus alırdım.

Top Bottom