Windows 11 kurarken internet bağlantısını kablo ile yaptığınız zaman herşeyi otomatik olarak yükleyecek.Arkadaşlar laptop şuan elimde, Windows 11 yükledim lakin hiçbir şekilde wifi kullanamıyorum, driverları yükleyemiyorum ağ bağdaştırıcılarında wireless yok yahut yine bu konu altında paylaşılan driverları kullanmama rağmen ( telefondan USB ile aktararak) wifiyi aktif edemedim nedir bu işin yolu d?
Hocam 144 Hz ye alınız düzeliyorArkadaşlar sayfalarda falan yazilar bu sekilde pixel pixelAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
@crimeboss hayırdır kardeş komik bir durum mu var?
Kablo ile internete bağlayarak çözdüm hocam.Arkadaşlar laptop şuan elimde, Windows 11 yükledim lakin hiçbir şekilde wifi kullanamıyorum, driverları yükleyemiyorum ağ bağdaştırıcılarında wireless yok yahut yine bu konu altında paylaşılan driverları kullanmama rağmen ( telefondan USB ile aktararak) wifiyi aktif edemedim nedir bu işin yolu d?
Benimde 2 ay önce gözüküyor ama fatura kesim tarihinden itibarendir ona takılmaya gerek yok.Arkadaşlar cihaz elime ulaştı direk olarak Garanti sorgulama yaptım daha Windows bile yüklemeden. Lakin garanti, olması gerekenden iki ay önce bitiyor bunun sebebi ne?
Victus'un değerleri yanlış 101 derecede çalışamaz, sistem 100den sonra kendini kapatır.
HP VİCTUS 3060 İle fps ve ısı değerleri karşılaştırma.
Bugün başıma geldi. RAM leri ve SSD yi taktım güç tuşuna bastım fakat güç gelmedi. Kapağı vidalarıyla kapattıktan sonra şarj kablosuna takığ açtığımda açıldı.Arkadaşlar ram upgrade yaparken sorun yaşayan oldu mu ? Yeni ramleri taktım güç tuşu hiçbir şekilde çalışmıyor. Fişini takıyorum ışık vs. yanmıyor.
Edit : kendiliğinden düzeldi.
sensör varmış kapağı açınca güç kesiyorBugün başıma geldi. RAM leri ve SSD yi taktım güç tuşuna bastım fakat güç gelmedi. Kapağı vidalarıyla kapattıktan sonra şarj kablosuna takığ açtığımda açıldı.
Şaşırtıcı bir şeysensör varmış kapağı açınca güç kesiyor