alınırBu paraya kesinlikle B450 Önermiyorum almayın da.
Asrock B550 alabilirsiniz daha güncel bir chipset daha ileriye dönük.
AsRock B550M-HDV AM4, DDR4, 4733+ (OC) HDMI / DVI / VGA, m.2, PCI-e 4.0, USB3.2 mATX Anakart | Teknobiyotik
Premium 50A Power Choke Compared to traditional chokes, ASRock’s premium 50A power chokes effectively make the saturation current up to three times better, thus providing enhanced and improved Vcore voltage to the motherboard. Matte Black PCB A new mysterious matte black and copper color...www.teknobiyotik.com
Hangisi için dediğinizi anlayamadım, B450 için mi yoksa attığım B550 için mi?alınır
Yanlış anlama Güzel bir seri fakat bu fiyata B550 gibi daha yüksek chipsetli bir kart alınabiliyor iken tercih edilmesini önermiyorum sadeceBenim beğendiğim bir anakart çok bilgisayarda da kullandım gayet stabildi. İndirim olduğu için paylaştım, tercih sizlerin
Abdullah kardeşim 1 aydır kararsızlıktan kafayı yiyeceğim bu anakarta ve seninde kullandığın gaming max modeline bakıyorum. 5 5600 için hangisini önerirsin fiyatları yakın zatenalınır
Daha ileriye dönük falan değil. TUF B450M Plus II VRM'leri baya sağlam, B550M-HDV VRM'leri leş. Tam tersine HDV'nin ömrü daha az çünkü üst seviye AM4 işlemcileri kaldıracak power delivery'ye sahip değil. 5900X falan takarsan Plus II ile arasında performans farkı çok büyük olur. Plus II'nin diğer fazladan özelliklerinden bahsetmiyorum bile.Bu paraya kesinlikle B450 Önermiyorum almayın da.
Asrock B550 alabilirsiniz daha güncel bir chipset daha ileriye dönük.
AsRock B550M-HDV AM4, DDR4, 4733+ (OC) HDMI / DVI / VGA, m.2, PCI-e 4.0, USB3.2 mATX Anakart | Teknobiyotik
Premium 50A Power Choke Compared to traditional chokes, ASRock’s premium 50A power chokes effectively make the saturation current up to three times better, thus providing enhanced and improved Vcore voltage to the motherboard. Matte Black PCB A new mysterious matte black and copper color...www.teknobiyotik.com