Neler Yeni

Asus Tuf Gaming F15 HN144 Işık Sızması

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ömer YILDIRIM
Selamın Aleyküm dostlar başlıkta gördüğünüz gibi Asus Tuf F15 laptop Aldım fakat Laptop ips panel olmasından dolayı galiba Ekranında Işık sızmaları mevcut iade etsem kabul edilir mi veya yenisi ile değişim mi yapmalıyım? performans vs gayet memnunum ama sanırım ips laptoplar da genel sorun oluyormuş.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Ekler

• IMG_20220208_194912.jpg
    IMG_20220208_194912.jpg
    1.9 MB · Hit: 107

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,550
İsim
Oğuz Oğuz
Selamın Aleyküm dostlar başlıkta gördüğünüz gibi Asus Tuf F15 laptop Aldım fakat Laptop ips panel olmasından dolayı galiba Ekranında Işık sızmaları mevcut iade etsem kabul edilir mi veya yenisi ile değişim mi yapmalıyım? performans vs gayet memnunum ama sanırım ips laptoplar da genel sorun oluyormuş.
valla benim laptopta ilk geldiğinde ışık sızması vardı ama sanki bu biraz fazla gibi çok kafanıza takıldıysa değiştirin.

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
OZAN TANKUŞ
Çok fazla ise Gözünü yoruyorsa tabiiki iade ettir. Ama yok böyle de kullanılır dersen bence yola devam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ömer YILDIRIM
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok fazla ise Gözünü yoruyorsa tabiiki iade ettir. Ama yok böyle de kullanılır dersen bence yola d
Peki değişim mi yaparlar paneli yoksa yenisinimi yolluyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla benim laptopta ilk geldiğinde ışık sızması vardı ama sanki bu biraz fazla gibi çok kafanıza takıldıysa değiştirin.
Ben iade etmek istemiyorum performansından memnunum panel değişimimi yapıyorlar yoksa yeni laptop mu veriyorlar bilginiz varmı?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,550
İsim
Oğuz Oğuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben iade etmek istemiyorum performansından memnunum panel değişimimi yapıyorlar yoksa yeni laptop mu veriyorlar bilginiz varmı?
servisten servise göre değişir.
Asusu bilmiyorum

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,566
İsim
Kürşat
Sadece IPS laptoplarda değil monitörlerde de oluyor. Her IPS ekranda ışık sızması olabilir bu yüzden herhangi bir işlem yapmayabilirler. Ancak sizin cihazda az değil gibi değişim isteyerek şansınızı deneyin olmazsa vazgeçin ve öyle kullanın derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,246
Üyeler
168,271
Son üye
yusufyuce
Top Bottom