ASUS TUF GAMİNG VG249Q düşük görüntü kalitesi veriyor

cnasu

80+
Reaksiyon skoru
4
monitörü alalı bir yıl oluyor genelde oyun oynadığım için videolarda düşük görüntü veriyor olması rahatsız etmiyordu ancak son zamanlarda gözüme çok batmaya başladı. Dizi/film veya youtube dan video izlerken 1080p ye almama rağmen 480p kalitesi sunuyor, nereden ne ayarı yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?

1666364521911.png

aynı sorundan dolayı iade etmiştim geçen yıl samsung msi asus viewsonic benq ve lg aldım aralarında en iyisi Benq ve LG oldu asus samsung renkler soluk ve görüntü kalitesi kötü msi renkler iyi ama görüntü kalitesi kötü viewsonic 1ms modu açınca ekran %80 kararıyordu ve bu hata değilmiş viewsonic monitörlerde böyleymiş benq güzel ama oyun için çok modeli yoktu o yüzden lg de karar kıldım hem net hem renkler çok iyi.

aynı sorundan dolayı iade etmiştim geçen yıl samsung msi asus viewsonic benq ve lg aldım aralarında en iyisi Benq ve LG oldu asus samsung renkler soluk ve görüntü kalitesi kötü msi renkler iyi ama görüntü kalitesi kötü viewsonic 1ms modu açınca ekran %80 kararıyordu ve bu hata değilmiş viewsonic monitörlerde böyleymiş benq güzel ama oyun için çok modeli yoktu o yüzden lg de karar kıldım hem net hem renkler çok iyi.
1 ms modu açınca demişsin dostumda ekranda 1ms açılıyormu zaten hazır açık oluyo diye biliyorum

monitörü alalı bir yıl oluyor genelde oyun oynadığım için videolarda düşük görüntü veriyor olması rahatsız etmiyordu ancak son zamanlarda gözüme çok batmaya başladı. Dizi/film veya youtube dan video izlerken 1080p ye almama rağmen 480p kalitesi sunuyor, nereden ne ayarı yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?
Sorunu çözebildiniz mi yeni elime ulaştı video falan izlerken 1080p değil gibi

Aynı sorun bendede var sorunun çözümü var
Aynı sorun bendede var sorunun çözümü varmı
gocam aynı sorun bendede var çözebildinizmi oyunlarda bir sıkıntı yok fakat twıtc ve youtube dan video izlerken 1080pde kalite kötü gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorunu çözebildiniz mi yeni elime ulaştı video falan izlerken 1080p değil gibi
aynı sorun bended var çözebildinizmi acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,088
Üyeler
183,787
Son üye
maksut