Ekran kartı yok hocam apu sistem kullanıyorum yazdım okursanız Ekran kartı yok benim hangi kablo almam lazım tam olarakHOCAM AYNI MONİTÖR BENDE DE VAR HDMI KABLOSU LAZIM AMA MONİTÖR İLE GELEN DP Yİ EKRAN KARTINA TAKARSANIZ (VAR İSE) UYACAKTIR
Sakın almayın çok pahalı ve güzel monitör değilMonitör aldım apu sistem kullanıyorum
Monitör kutusu içinden çıkan kablo anakart olmuyor
Anakart gigabeyte b450 SH 2
Hangi kablo almam lazim
Alıntıyı görüntüle
Kullanım amacı ve max bütçe söyleyin öneride bulunayımSakın almayın çok pahalı ve güzel monitör değil
Aldım evde 3899 TL aldım içinden çıkan kablo uymadıSakın almayın çok pahalı ve güzel monitör değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kullanım amacı ve max bütçe söyleyin öneride bulunayım
4kya değecek bir monitör değil ayakları kötü duruyor ayrıca ama yinede hayırlı olsun.Aldım evde 3899 TL aldım içinden çıkan kablo uymadı
HDMI KABLOSU İŞİNİZİ GÖRÜREkran kartı yok hocam apu sistem kullanıyorum yazdım okursanız Ekran kartı yok benim hangi kablo almam lazım tam olarak
Hocam ben de apu sistem kullanıyorum. HDMI 2.0-2.1 kablom var, 165hz görüntü alıyorum.Monitör aldım apu sistem kullanıyorum
Monitör kutusu içinden çıkan kablo anakart olmuyor
Anakart gigabeyte b450 SH 2
Hangi kablo almam lazim
Alıntıyı görüntüle
Çok büyük beklentim yok pugb mobil oynuyom tek eski monitör 60 Hz 144 Hz almak istedim bu monitör çok büyük değil sanıyordum TV gibi alışmak zaman alır iade etmek istemiyorum yeterli4kya değecek bir monitör değil ayakları kötü duruyor ayrıca ama yinede hayırlı olsun.
Kablo buldum evde 4 tane hdm kablo varmış teşekkür ederimHDMI KABLOSU İŞİNİZİ GÖRÜR
https://www.trendyol.com/philips/sw...-3d-p-3588942?boutiqueId=61&merchantId=108436
DİĞER MARKALARI BİLMİYORUM AMA PHİLİPS KALİTELİDİR DİYE ÖNERDİM YORUMLARA BAKARAK KARAR VEREBİLİRSİNİZ
Bunun yapılması gereken ayarları varmıHOCAM AYNI MONİTÖR BENDE DE VAR HDMI KABLOSU LAZIM AMA MONİTÖR İLE GELEN DP Yİ EKRAN KARTINA TAKARSANIZ (VAR İSE) UYACAKTIR