Asus tuf k7 alınır mı?

Alınır

Liner ve tactikalı varmış bu hangisi

Liner ve tactikalı varmış bu hangisi
Liner olan model. Red switch benzeri sessiz olan model diyebiliriz. Bu klavyeyi itopyadan persembe gece 23:00 siparis verdim hayla teslim olmadi. Bugun takip numarasinda sorgutatim teslim edilmis gozukuyor isim soyisim farkli kendisi yazmislar bide. :) umarim yanlislik olmustur.
eger siparis verirsen boyle bir surec yasamazsin umarim
Post automatically merged:

Liner olan model. Red switch benzeri sessiz olan model diyebiliriz. Bu klavyeyi itopyadan persembe gece 23:00 siparis verdim hayla teslim olmadi. Bugun takip numarasinda sorgutatim teslim edilmis gozukuyor isim soyisim farkli kendisi yazmislar bide. :) umarim yanlislik olmustur.
Halbuki ben teslim almadim onu soylemedim 😀

Halbuki ben teslim almadim onu soylemedim 😀
Senin adına üzüldüm dün sipariş etim bu gün kargoya verildi

Linear. Yani red switch gibi. Ayrıca alınır üstelik optik. Mükemmel.
Bende gamepoer katana kırmızı switch ten geçiyorum gamepower in kronik sorunu yüzünden değiştirme gereği duydum ve almışken iyisini alıyım dedim. Liner olması benim için daha iyi mavi switch sevmiyorum sesi için ve fps oyunları oynuyorum yani switch tam istediğim gibi

Senin adına üzüldüm dün sipariş etim bu gün kargoya verildi
Sistemsel bir ariza olmus bugun teslim edildi cok sukur. Bakalim deneyimlerimi burada paylasacagim

Klavye geldi ama yay sesi var :(

Ancak ben genelde kulaklık taktığım için sorun olmaz

Geri