Hasan BerkD
80+
- Reaksiyon skoru
- 103
ASUS TUF Gaming M5 RGB Gaming Mouse | ITOPYA
ASUS TUF Gaming M5 RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TUF GAMING M5 ITOPYA'da.
sizin şansınızamı kötü geldi yoksa genelimi böyleDaha dün sorun yaşamaya başladım 2-3 ay oldu sensörü yamuk okuyor mousepadden dolayıdır dedim siyah mousepadde de aynısı oldu garantiye göndericem mouse titriyor
Şansıma muhtemelen yanlış yönlendirmiyim sizi eliniz küçükse alabilirsiniz ek olarakta soldaki backward, forward tuşlarından yay sesi geliyor bana baya net bir şekilde başkasına sordum onda yokmuş muhtemelen benim şansımasizin şansınızamı kötü geldi yoksa genelimi böyle
logitech g102 nasıldırŞansıma muhtemelen yanlış yönlendirmiyim sizi eliniz küçükse alabilirsiniz ek olarakta soldaki backward, forward tuşlarından yay sesi geliyor bana baya net bir şekilde başkasına sordum onda yokmuş muhtemelen benim şansıma![]()
Onu herkes öneriyor elin küçükse alabilirsin. G300ste önermem g102 en iyisi bence bu bütçede küçük eller içinlogitech g102 nasıldır
18-20 cm için nasıldırOnu herkes öneriyor elin küçükse alabilirsin. G300ste önermem g102 en iyisi bence bu bütçede küçük eller için
El boyutlarına göre mouse önermeyi bilmiyorum ben ya @LastShot bu konu hakkında bilgisi var diye biliyorum ona yazabilirsin18-20 cm için nasıldır
Şahsen kullanıyorum daha sıkıntı yaşamadım ama sadece yazılımında sıkıntı çekiyorum biraz armoury crate te tuf m5 e girdiğimde hata veriyobeyler sizce alınır mı? elim 18-20 cm arası mousepad falan veriliyor güzel duruyorASUS TUF Gaming M5 RGB Gaming Mouse | ITOPYA
ASUS TUF Gaming M5 RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TUF GAMING M5 ITOPYA'da.www.itopya.com
Rog Armoury Programı üzerinden kontrol ediliyor zatenŞahsen kullanıyorum daha sıkıntı yaşamadım ama sadece yazılımında sıkıntı çekiyorum biraz armoury crate te tuf m5 e girdiğimde hata veriyo
Armoury crate geçileli çok oldu https://prnt.sc/ufq1qz bakarsan en son ROG Armoury yazılımı en son Nisan ayonda güncellenmişRog Armoury Programı üzerinden kontrol ediliyor zaten