UmutYiğit
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,322
- İsim
- Umut Yiğit Yılmaz
- İlgilendiği Kategoriler
- Klavye
Merhaba arkadaşlar.Bugün İtopya.com 188 TL ye aldığım Asus TUF M5 in incelemesini yapacağım.Kusurum olursa affola.
SİPARİŞ VE KARGO SÜRECİ
Ürünü cuma akşamı sipariş ettim ve cumartesi günü kargoya verildi.Bugün yani pazertesi günü elime ulaştı.
Ürün gayet iyi paketlenmişti ve teslimatta da zorluk yaşamadım.
KUTU İÇERİĞİ
Ürünün kutusu bence gayet şık bir tasarıma sahip
Kutunun arka tarafı ise ürün hakkında bilgilendirmeler içeriyor.
Kutu içeriğinde ise sticker falan çıkmadı.Garanti kağıtları ve bilgilendirme kağıtları vardı tabi birde mouse.
ÜRÜNÜN TASARIMI
Ürünün boyutu küçük eller için mükemmel ve benim de tercih etmemde ki en büyük sebep elimin küçük olması.Ürün genel hat itibarıyla alt taraflarda oval bir yapıda olsa da üst tarafında keskin hatlar göze çarpıyor.Alt kısımda ise RGB bir TUF logosu bulunmakta.
Tasarımı benim için gayet hoş.
TEKNİK BİLGİLER
Ürünün sensörü Pixart 3327 ve Omron switchler var pek anlamıyorum teknik detaylardan fakat bu bütçede genelde kullanılan bir sensör bulunuyor
+Ları
Benim için boyutu gayet ideal
Aydınlatması yeterli
Yazılımı var
Basım hissiyatı gayet iyi
-Leri
Örme kablosu olmaması
İnceleme bu kadardı.Hatam olduysa affola.
GENEL ANLAMDA ÜRÜNÜ TAVSİYE EDİYORUM
SİPARİŞ VE KARGO SÜRECİ
Ürünü cuma akşamı sipariş ettim ve cumartesi günü kargoya verildi.Bugün yani pazertesi günü elime ulaştı.
Ürün gayet iyi paketlenmişti ve teslimatta da zorluk yaşamadım.
KUTU İÇERİĞİ
Ürünün kutusu bence gayet şık bir tasarıma sahip
Kutunun arka tarafı ise ürün hakkında bilgilendirmeler içeriyor.
Kutu içeriğinde ise sticker falan çıkmadı.Garanti kağıtları ve bilgilendirme kağıtları vardı tabi birde mouse.
ÜRÜNÜN TASARIMI
Ürünün boyutu küçük eller için mükemmel ve benim de tercih etmemde ki en büyük sebep elimin küçük olması.Ürün genel hat itibarıyla alt taraflarda oval bir yapıda olsa da üst tarafında keskin hatlar göze çarpıyor.Alt kısımda ise RGB bir TUF logosu bulunmakta.
Tasarımı benim için gayet hoş.
TEKNİK BİLGİLER
Ürünün sensörü Pixart 3327 ve Omron switchler var pek anlamıyorum teknik detaylardan fakat bu bütçede genelde kullanılan bir sensör bulunuyor
+Ları
Benim için boyutu gayet ideal
Aydınlatması yeterli
Yazılımı var
Basım hissiyatı gayet iyi
-Leri
Örme kablosu olmaması
İnceleme bu kadardı.Hatam olduysa affola.
GENEL ANLAMDA ÜRÜNÜ TAVSİYE EDİYORUM
Son düzenleme: