anulniin
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
Ne kadar fırsattır bilmiyorum ama bir süredir gördüğüm en ucuz fiyata düştü. Geçenlerde msi 74500e paylaşıldı diye büyük fırsat gibi gözüküyor. Takdir sizin tabii
RTX 5000 serisi çıkacak en geç 2025 yılında.Rtx 4080den geçilir mi beyler? Ciddi soruyorum![]()
geçilmezRtx 4080den geçilir mi beyler? Ciddi soruyorum![]()
Saçacak paran yoksa geçilmez. 5xxx serisi geliyorRtx 4080den geçilir mi beyler? Ciddi soruyorum![]()
5080 e geçersiniz 4090dan daha güçlü olur muhtemelen. 4090a para vermeyin.Rtx 4080den geçilir mi beyler? Ciddi soruyorum![]()
100kdan aşağı girmez tr piyasasına5080 e geçersiniz 4090dan daha güçlü olur muhtemelen. 4090a para vermeyin.
3090ti 4070ti süper gibi olur.
80 serisi 90 dan pahalı giremez piyasaya100kdan aşağı girmez tr piyasasına
O ekran kartını alacak olan kişinin 1000w güc kaynağı parasını düşüneceğini sanmıyorum.5xxx serisini bekliyorsunuz da Türkiye'ye öyle bir fiyattan girecek ki hayattan soğuyacaksınız. Nvidianın üst düzeyde rakibi yok. Pazar payı %90'a dayanmış durumda. Dolayısıyla 80 serisi ve üstü seviyede istediği gibi at koşturabilir. Adamların umrunda da değil. Yapay zekadan deli gibi para kırıyorlar. Oyun sektörü çerez parası (gerçi Türkiye için bu terim artık geçerli değil) onlar için. Ayrıca 600 watta dayanacak söylentileri var yeni seri için(üst seviyede) . Dolayısıyla en az 1000 watt bir güç kaynağı masrafı da bekliyor saygıdeğer forumdaşları.![]()
gorucez hocam diğer arkdaşlara katıllıyorum80 serisi 90 dan pahalı giremez piyasaya
1000w güç kaynağı parası değil ki mesele. Asıl mesele 600w'ın yayacağı ısı ve elektrik faturasıO ekran kartını alacak olan kişinin 1000w güc kaynağı parasını düşüneceğini sanmıyorum.
Ama onun dışında dediklerinizde haklısınız. Adamlar satmaz veya elimizde kalır diye düşünmezler keyfi fiyattan satışa koyabilirler çünkü başka rakip yok.