Neler Yeni

🔥İndirim Asus tuf rx 6800 12499 tl

Robius

80+ Bronze

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
A0 Türkçe.3090 rakibi rx6900xt rx6800 değil.
Edepsizlik yapma sen Türkçe den önce ailen den eğitim al çocuk yok karşında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapar eywlla ama sen kart alacak olsan rtx 3090 mi alırsın yoksa amd 6800 mü
Fiyat farkına bakarsan ki ben 2. El kart almam sıfır ile kıyaslarım bu fiyat farkı ile 6800 çok çok daha fp

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Caner

Fiyat farkına bakarsan ki ben 2. El kart almam sıfır ile kıyaslarım bu fiyat farkı ile 6800 çok çok daha fp
Burda edepsizlik yapan kişi sen oluyorsun. sanane adamın aldığı aile eğitiminden. konuya uzak kalmışsın anlıyorum bilgisizsin bari susda insanlar yorumunu rahatça yapabilsin. Arkadaş ekran kartları pahalı olduğu için bu fiyat bandında satılan ekran kartını atmış sen kafana göre fiyat/performans belirliyorsun, tokat manyağı yapar geçer demişsin. Geçen gün rx6800xt merc319'u 7200tl aldım 1 yıl kullanılmış Herseyi tam kullanıyorum şuan. Bu fiyatlara hiçde bu kart f/p olmuyor gidin rtx3090 alın cidden.

Phanzox

80+ Silver

Ben burda edepsizlik yapmıyorum.Cümlen biraz karışık olduğu için esprisine yazdım onu.Ancak sen aile eğitimime sallıyorsun.Bu konuyu daha fazla uzatmicam önceki yazdığın cümleni okumanı öneririm.

bunlar dediğin kart dayak manyağı yapar

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
Burda edepsizlik yapan kişi sen oluyorsun. sanane adamın aldığı aile eğitiminden. konuya uzak kalmışsın anlıyorum bilgisizsin bari susda insanlar yorumunu rahatça yapabilsin. Arkadaş ekran kartları pahalı olduğu için bu fiyat bandında satılan ekran kartını atmış sen kafana göre fiyat/performans belirliyorsun, tokat manyağı yapar geçer demişsin. Geçen gün rx6800xt merc319'u 7200tl aldım 1 yıl kullanılmış Herseyi tam kullanıyorum şuan. Bu fiyatlara hiçde bu kart f/p olmuyor gidin rtx3090 alın cidden.
1. Onane benim Türkçem den.
2. Onane benim başkasına yazdığım cevaptan
3. Sanane benim başkasına yazdığım cevaptan

Edepsizlik budur çünkü 2 kişi konuşurken 3. Ye ne düşer iyi bilirsiniz...

Fatih534

80+ Bronze
Çok da düşmez çünkü yeni kartlar hep pahalı çıkıyor. O fiyat segmentine koyacak kartı yok.
Nasıl Gitmez Öyle Gidiyor ki Popilere Bile Giriyor😄
53849382-E944-4660-860A-2D8DE9A20C4C.jpeg

Byte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Burak B
Bu fiyatların çok da altında satılacağını sanmıyorum. Fiyat güzel ama diğer taraftan mining yapılmamış garantili temiz ROG 3080 / 3080 Ti alırsınız bu fiyata.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
İkinci el gidin nvidia kart alın. Bende 6700 xt var. Amd sadece oyun oynayacaksanız alınır, yanına ek bir şeyler yapmak istediğinizde Amd nin o konuda yazılım desteği yok doğru düzgün. Nvidia yayıncılar içerik üreticiler yapay zekayla uğraşanlar için ek bir sürü destek sunuyor. Amd nin bir driver ının önerilen sürümünün gelmesi 5-6 ay sürüyor. Bende f/p diye gittim Amd ekran kartı aldım ama kart sadece oyun oynamaya yarıyor. Mecbur bir noktada değiştireceğim kartı.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Gpu World'de Akın'ın Sattığı Kartı Alan Sen Miydin ? Nasıl Oluyor Hocam O işler biraz anlatır mısınız ? Para alışverişi vs.
Bende param olunca almayı düşünüyorum da, teşekkürler.

1. Onane benim Türkçem den.
2. Onane benim başkasına yazdığım cevaptan
3. Sanane benim başkasına yazdığım cevaptan

Edepsizlik budur çünkü 2 kişi konuşurken 3. Ye ne düşer iyi bilirsiniz...
Bilmediğiniz Konuda Konuşuyorsunuz, İnsanlar Cevap Verince Edepsiz Oluyor.
Forum Kültürüne alışmanızı tavsiye ederim. Üçüncüye de beşinciye de hiçbir şey düşmez. Burası Forum, DM değil.

Son düzenleme:

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Caner
Gpu World'de Akın'ın Sattığı Kartı Alan Sen Miydin ? Nasıl Oluyor Hocam O işler biraz anlatır mısınız ? Para alışverişi vs.
Bende param olunca almayı düşünüyorum da, teşekkürler.

Bilmediğiniz Konuda Konuşuyorsunuz, İnsanlar Cevap Verince Edepsiz Oluyor.
Forum Kültürüne alışmanızı tavsiye ederim. Üçüncüye de beşinciye de hiçbir şey düşmez. Burası Forum, DM değil.
evet hatta ref+ postu açmıştım sen yorum yapmıştın, başından anlatıyorum.
fiyat olarak 7250 düşünüyordu hiç düşmedi ben aradım bi sorunu var mı vs. diye kutu garanti fatura tam mı diye oda tam bi sorunu yok dedi cw sesi olabilir oyunda hiç denemedim dedi bende gelip bakmak istiyorum alırsam 1 gün test garantisi sözü istiyorum dedim. oda kabul etti gittim evine kartı takmadan sağ soluna baktım kutusuna içeriğine baktım kartın arkasındaki güvenlik bandına baktım, sonra 1080p 8x msaa testine soktu 5dk kendi ayarlarıyla kaldı sonra ben fan hızını manuel olarak %10 dan %90'a kadar denedim fanda bi sorun varsa belli oluyor diye ufak arada sırada tıkırtı harici bi sorun yoktu tekrar furmarkda 10dk teste soktum 60c 35fanlarda gezdiği için ne fanda ne sıcaklıkta problemi olmadığını anladım, 3dmark timespy testine soktum ondada ortalama performans verdi core clock, memory clock, çektiği watt doğruydu, sonra ibanına 5000bin sonra 2200 olarak para attım istersen sen elden de verebilirsin. kartı sağolsun güzel bi sildi sonra beraber paketledik. ben eve gidince 1 gün boyunca toplamda 2 saat furmarka 1 saat god of war 2 oyununa 3 saat cyberpunk oyununa 1.5saat de farcry 6 oyununda test ettim sonra yazdım bi sorunu yok diye bitti :D .
işini bu tarz yerlerde kazanan insanlardan yani çok referansı olan insanlardan yazılı olarak söz alın, söyle olursa iade alırmısın, 1 hafta test garantisi istiyorum diye. zaten adamlar parasını burda kazandığı için senin adamı kötülemen baya kötü bi durum olur adam için direk gruptan atarlar iade vs almazsa. o yüzden ya evine gidip satın alın yada grup mod referansı olan birinden alışveriş yap.
bende şuan msi rtx3060ti gaming z trio satıyorum o grupta aynı yöntemlerle satıcam muhtemelen.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
evet hatta ref+ postu açmıştım sen yorum yapmıştın, başından anlatıyorum.
fiyat olarak 7250 düşünüyordu hiç düşmedi ben aradım bi sorunu var mı vs. diye kutu garanti fatura tam mı diye oda tam bi sorunu yok dedi cw sesi olabilir oyunda hiç denemedim dedi bende gelip bakmak istiyorum alırsam 1 gün test garantisi sözü istiyorum dedim. oda kabul etti gittim evine kartı takmadan sağ soluna baktım kutusuna içeriğine baktım kartın arkasındaki güvenlik bandına baktım, sonra 1080p 8x msaa testine soktu 5dk kendi ayarlarıyla kaldı sonra ben fan hızını manuel olarak %10 dan %90'a kadar denedim fanda bi sorun varsa belli oluyor diye ufak arada sırada tıkırtı harici bi sorun yoktu tekrar furmarkda 10dk teste soktum 60c 35fanlarda gezdiği için ne fanda ne sıcaklıkta problemi olmadığını anladım, 3dmark timespy testine soktum ondada ortalama performans verdi core clock, memory clock, çektiği watt doğruydu, sonra ibanına 5000bin sonra 2200 olarak para attım istersen sen elden de verebilirsin. kartı sağolsun güzel bi sildi sonra beraber paketledik. ben eve gidince 1 gün boyunca toplamda 2 saat furmarka 1 saat god of war 2 oyununa 3 saat cyberpunk oyununa 1.5saat de farcry 6 oyununda test ettim sonra yazdım bi sorunu yok diye bitti :D .
işini bu tarz yerlerde kazanan insanlardan yani çok referansı olan insanlardan yazılı olarak söz alın, söyle olursa iade alırmısın, 1 hafta test garantisi istiyorum diye. zaten adamlar parasını burda kazandığı için senin adamı kötülemen baya kötü bi durum olur adam için direk gruptan atarlar iade vs almazsa. o yüzden ya evine gidip satın alın yada grup mod referansı olan birinden alışveriş yap.
bende şuan msi rtx3060ti gaming z trio satıyorum o grupta aynı yöntemlerle satıcam muhtemelen.
Çok Teşekkürler Hocam, 6800xt Rdr2 1440p Ultrada 60fps Oynatır mı acaba ,Yardımınız için sağolun, alacağım zaman bende böyle yapayım.

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Caner
Çok Teşekkürler Hocam, 6800xt Rdr2 1440p Ultrada 60fps Oynatır mı acaba ,Yardımınız için sağolun, alacağım zaman bende böyle yapayım.
100fps yakın veya 100fps üstü oynatır muhtemelen. Cyberpunk da 90-100fps veriyor 2k en yüksek ayarlarda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,612
Üyeler
162,715
Son üye
emojio
Top Bottom