arkadşlar benim ekran kartım %100 yük altında saçmalıyor rocket league oynuyodum %100 yük altına bindi ve oyun dondu beni oyundan attı occt memtest ti gfaliba adı ondan yaptım %100 yük altında pc donuyor neden acaba ilk defa başıma geldi
evet her şey güncelDriverlar güncel mi ?
sıcaklığa bakarmısınız anormal bir durum varmı driver versiyonunuz ne whql driver kurunevet her şey güncel
20.9.1 driver kalsın kanka.arkadşlar benim ekran kartım %100 yük altında saçmalıyor rocket league oynuyodum %100 yük altına bindi ve oyun dondu beni oyundan attı occt memtest ti gfaliba adı ondan yaptım %100 yük altında PC donuyor neden acaba ilk defa başıma geldi
whql driver kullanıyorum sıcaklık 60 ın üstüne çıkmıyorsıcaklığa bakarmısınız anormal bir durum varmı driver versiyonunuz ne whql driver kurun
driver zaten bu20.9.1 driver kalsın kanka.
Olabilir 1 kere bir daha olursa yazwhql driver kullanıyorum sıcaklık 60 ın üstüne çıkmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
driver zaten bu
bu 2.oluşu bir kerede rustta olmuştuOlabilir 1 kere bir daha olursa yaz
olması muhtemel ama hemen servise yollamayın pc ye restart atın bir daha deneyinekran kartında bir sıkıntı olabilrimi
kasanın üstünde restart tuşu yok nasıl atıcamolması muhtemel ama hemen servise yollamayın PC ye restart atın bir daha deneyin
sizin için çok sorun olmayacaksa ekran kartının mhzsini 100mhz felan düşürüp çözebilirsiniz sanırım max 5 fps etkiler ağır oyunlardabu 2.oluşu bir kerede rustta olmuştu
masaüstündeyken alt+f4 yapın seçeneklerden yeniden başlata basınkasanın üstünde restart tuşu yok nasıl atıcam
düşürürüm sıkıntı yok ama zaten 1500mhz de çalışıyorsizin için çok sorun olmayacaksa ekran kartının mhzsini 100mhz felan düşürüp çözebilirsiniz sanırım max 5 fps etkiler ağır oyunlarda