Neler Yeni

Asus usb ac58 wifi adaptör alınır mı

Ps4cü35

80+ Bronze
Selamlar game garajdan Pc alacağım pc önerilerinde bu modelini yazdığım Asus Wi-Fiyi gördüm sizce işe yarar mı ve nasıl çalıştığını bilen bilgisi olan arkadaşlar var mı varsa ilgilenirlerse sevinirim teşekkürler
Hangisi alınır ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Selamlar game garajdan Pc alacağım pc önerilerinde bu modelini yazdığım Asus Wi-Fiyi gördüm sizce işe yarar mı ve nasıl çalıştığını bilen bilgisi olan arkadaşlar var mı varsa ilgilenirlerse sevinirim teşekkürler
Hangisi alınır ?
@KYLORIN90 @quistin

Ekler

• IMG_8591.jpeg
    IMG_8591.jpeg
    509.8 KB · Hit: 14
Son düzenleme:

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Hangisi alınır ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@KYLORIN90 @quistin
bu tarz adaptörler çok verimli çalışmıyor internetten test videolarına bakın bende tplink 300mbs vardı usbden ama 10mb internet zor alıyordum anakartı wifi bir model yada direk pcı slotuna takılan wifi almak daha mantıklı olur

Ps4cü35

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu tarz adaptörler çok verimli çalışmıyor internetten test videolarına bakın bende tplink 300mbs vardı usbden ama 10mb internet zor alıyordum anakartı wifi bir model yada direk pcı slotuna takılan wifi almak daha mantıklı olur
Peki bir şey söyleyeceğim modem başka odada ben o odadan kendi pc odama internet kablosu çeksem daha mı iyi olur ?

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Peki bir şey söyleyeceğim modem başka odada ben o odadan kendi pc odama internet kablosu çeksem daha mı iyi olur ?
çok daha iyi olur hem cebinde paran kalır hemde kayıpsız internetin olur

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Top Bottom