Ara sıra 279 görünebiliyor.
Eşleştirirsiniz büyük ihtimal. Kesin de konuşmayayım1 tane aldım teşekkür ederim paylaşım için.
Elimde gulikit k2 var, eşleştirebilir miyim ki ?
Bunu bilmeyerek almıştım zamanında, kablolu kullanıyorum da. Laptop Bluetooth bağlantısı olmamıştı, dert etmeyip kullanmaya devam ettim. Şimdi bunla bi eşleştirip deneyeceğim. Zaten olmazsa da yedekte bekler bir gün lazım olur diyeEşleştirirsiniz büyük ihtimal. Kesin de konuşmayayım.
Usb alıcısı olan gamepad'ler genelde kablosuz olarak 1000hz yoklama oranı verebiliyor. Bluetooth ile böyle maalesef. İncelemelerine de bakmak lazım. Kimisi Bluetooth üzerinden sadece dinput olarak bağlanıyor(Xinput olarak bağlanması makbuldürBunu bilmeyerek almıştım zamanında, kablolu kullanıyorum da. Laptop Bluetooth bağlantısı olmamıştı, dert etmeyip kullanmaya devam ettim. Şimdi bunla bi eşleştirip deneyeceğim. Zaten olmazsa da yedekte bekler bir gün lazım olur diye![]()
Öğreniyoruz yavaş yavaş, teşekkürler tekrardanUsb alıcısı olan gamepad'ler genelde kablosuz olarak 1000hz yoklama oranı verebiliyor. Bluetooth ile böyle maalesef. İncelemelerine de bakmak lazım. Kimisi Bluetooth üzerinden sadece dinput olarak bağlanıyor(Xinput olarak bağlanması makbuldür. Oyunlar Pc'de dinput'u direkt olarak tanımıyor)