Asus VG279Q3A satın aldım 2 gün önce, asus monitörlerin renk doygunluğu parlaklığı mükemmelIkiside ayni fiyat asusun 4 ay daha garantisi var
Bende de tuf koleksiyonu var hocam laptopum asus tuf monitörümde asus tufEvde tuf koleksiyonu yapacam bu gidisle
1700 liraya membran olanı var ama bence membran için 1700 verilmezBenimde aynısı oldu şimdi asus tuf fare klavye var mı hocam
Tüm tuf sevdalıları benim konuya toplanıyor galibaMonitör Asus tuf ekran kartı Asus rog 1070 anakartım Asus bitane klavyem Asus tuf imkan olsa işlemciyi de Asus alacaktım da adam işlemci yapmıyor birde para yok diye kasa da asus değil...
Öyle oldu gibiTüm tuf sevdalıları benim konuya toplanıyor galiba
MSI G255PFİkisinde de Oxide TFT yapıda ve 8 COF sürücülü kaliteli bir panel yer alıyor. Dolayisiyla panel bakimindan ikisi de cok iyi fakat arka aydinlatmaya geldigimizde VG249Q'nun parlaklik, renk gamutu ve kontrast konularinda 27G2U'ya kiyasla geride oldugundan oturu bu karsilastirmada 27G2U alinmasi gerektigini soylerim.
Bende de rog var tuf alınırIkiside ayni fiyat asusun 4 ay daha garantisi var
G255PF çok kötü monitör. E2'si de kötü.MSI G255PF
ASUS 24" TUF Gaming VG249QL3A
Nasıldır hocam
bu nasi arguman kral roga bakarak tuf alinir diyon ustelik model bilgisine dair hicbir sey yokBende de rog var tuf alınır