Neler Yeni

ASUS XG27ACDNG 2K OLED MONİTÖR EKRANDAN GELEN TIK SESİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hürkan Teniz
Merhabalar ürün bugün geldi kurulumunu yaptım ancak ekranı kapattığımda veya açtığımda monitörün arka tarafından tık sesi geliyor sanki şartel açıp kapatır gibi bunun sebebi nedir normal bir durum mudur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hürkan Teniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kimse bu sorunla karşılaşmıyor mu yani? İkidir konu açıyorum bir kişi bile yardımcı olmuyor…

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Furkan b
olmuyor sanırım bende oled monitör yok öylesine öne çıkar diye yazdım

Pckopat

80+ Silver
Gelen ses düzeyine göre değişkenlik gösterir. Fakat oled monitörlerde piksel temizleme durumları söz konusu kapattığınızda temizleme aktif oluyor olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hürkan Teniz
olmuyor sanırım bende oled monitör yok öylesine öne çıkar diye yazdım
Hocam normal va ıps tn panellerde olmuyor bende ilk defa oled ekran kullanıyorum hani bu sıcaktan dolayı çıtlama sesi de değil resmen şartel indirip kaldırmak gibi tık diye ses geliyor her açıp kapattığımda. Oledin paneli çalıştırır gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gelen ses düzeyine göre değişkenlik gösterir. Fakat oled monitörlerde piksel temizleme durumları söz konusu kapattığınızda temizleme aktif oluyor olabilir.

Bu en sonda gelen tık sesi hem açılırken hem de kapanırken geliyor

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hürkan Teniz
Hocam açma kapama düğmesinden gelmiyor dimi o ses.
Hayır panelin arkasındaki soğutma yerinden geliyor oled ekranlarda bu durum normalmi ben onu merak ediyorum ilk defa kullanıyorum çünkü. Ips va tn de böyle bir şey yok

Bu modeli kullanan yada 2k oled kullanan kimse yokmu forumda kesin sonuca varsak ta kafama takmasam bende

Pckopat

80+ Silver
Asusun farklı model oledlerinde açıp kapatırken bu tarz ses duymadım, ya da dikkat etmedim. Pasif soğutma blokları var panelin arkasında. Sen dilersen bir teknik servisi ile görüş ses kaydını iletirsin daha iyi bir sonuca ulaşırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hürkan Teniz
Asusun farklı model oledlerinde açıp kapatırken bu tarz ses duymadım, ya da dikkat etmedim. Pasif soğutma blokları var panelin arkasında. Sen dilersen bir teknik servisi ile görüş ses kaydını iletirsin daha iyi bir sonuca ulaşırsın.
Hatta şimdi dikkat ettim 2-3 dk sonra tekrardan ekran kapalıyken tık sesi geldi oled temizlemeyle ilgili olabilirmi acaba. Ekran açılırken de bunu yapıyor ama

Hocam dikkat etmemiş olabilirsin bu en son çıkan 2k 360hz yani en güncel versiyonlardan birisi

@Burak-Y Hocam konuya bakabilir misin?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hürkan Teniz
Arkadaşlar koskoca forumda bir kişi bile yok mu bu monitörü kullanan gerçekten

Top Bottom