Hocam normal va ıps tn panellerde olmuyor bende ilk defa oled ekran kullanıyorum hani bu sıcaktan dolayı çıtlama sesi de değil resmen şartel indirip kaldırmak gibi tık diye ses geliyor her açıp kapattığımda. Oledin paneli çalıştırır gibiolmuyor sanırım bende oled monitör yok öylesine öne çıkar diye yazdım
Gelen ses düzeyine göre değişkenlik gösterir. Fakat oled monitörlerde piksel temizleme durumları söz konusu kapattığınızda temizleme aktif oluyor olabilir.
Hayır panelin arkasındaki soğutma yerinden geliyor oled ekranlarda bu durum normalmi ben onu merak ediyorum ilk defa kullanıyorum çünkü. Ips va tn de böyle bir şey yokHocam açma kapama düğmesinden gelmiyor dimi o ses.
Hatta şimdi dikkat ettim 2-3 dk sonra tekrardan ekran kapalıyken tık sesi geldi oled temizlemeyle ilgili olabilirmi acaba. Ekran açılırken de bunu yapıyor amaAsusun farklı model oledlerinde açıp kapatırken bu tarz ses duymadım, ya da dikkat etmedim. Pasif soğutma blokları var panelin arkasında. Sen dilersen bir teknik servisi ile görüş ses kaydını iletirsin daha iyi bir sonuca ulaşırsın.
Hocam dikkat etmemiş olabilirsin bu en son çıkan 2k 360hz yani en güncel versiyonlardan birisiAsusun farklı model oledlerinde açıp kapatırken bu tarz ses duymadım, ya da dikkat etmedim. Pasif soğutma blokları var panelin arkasında. Sen dilersen bir teknik servisi ile görüş ses kaydını iletirsin daha iyi bir sonuca ulaşırsın.