AsusDual RX6600 5000tl Alınır mı?

fhevix

80+
Reaksiyon skoru
29
Merhaba, bir ilan buldum. Asus dual rx6600 paramguvende komisyonuyla birlikte 5000tlye geliyor bana. 1 hafta miningde kullanilmis gecen sene. Sizce alinir mi?

Nerde oturuyorsun?

0 arc a750 al bence 7500

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet
Rx6600 bence ama kartın 1 hafta mining olayı bana pek inandırıcı gelmiyor hocam genellikle k*lpa sıkıyorlar mining süresi konusunda. Bu fiyat bandında başka temiz rx6600 lar var diye biliyorum hocam .
Hocam benim de bütçem 7k sıfır düşünuyorum Ryzen 5 5600 ile kullanmak için ama forumda konu açtığımda çoğu kişi driver, oyuna girmeme sorunu var demişti sizce ne yapayım

Rx6600 bence ama kartın 1 hafta mining olayı bana pek inandırıcı gelmiyor hocam genellikle k*lpa sıkıyorlar mining süresi konusunda. Bu fiyat bandında başka temiz rx6600 lar var diye biliyorum hocam .
O zaman iptal mi edeyim

Screenshot_2025-05-21-14-39-39-778_com.sahibinden.webp
Screenshot_2025-05-21-14-39-42-574_com.sahibinden.webp
Screenshot_2025-05-21-14-39-45-124_com.sahibinden.webp

Hocam benim de bütçem 7k sıfır düşünuyorum Ryzen 5 5600 ile kullanmak için ama forumda konu açtığımda çoğu kişi driver, oyuna girmeme sorunu var demişti sizce ne yapayı
Hocam driver sorunu genellikle 5000 serisinde mevcut 6000 ve üstünde driver ve watman yok gibi bir şey bende 6600 kullanıcı olarak şu ana kadar hiç sorun yaşamadım tavsiye ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aldıysanız isterseniz geldiğinde bi furmark yapın test sonucuna göre yorumlayalım kartın garanti bantları üzerinde.

Cok tesekkur ederim hocam, driver sorunu deyince aklimi kurcaladi saticiya yazdim bir sorun olmadi simdiye kadar dedi. Furmarkt testini birazdan yollayacak arkadaş. Öyle haber vereyim olur mu size? Çok çok teşekkür ederim
Hocam driver sorunu genellikle 5000 serisinde mevcut 6000 ve üstünde driver ve watman yok gibi bir şey bende 6600 kullanıcı olarak şu ana kadar hiç sorun yaşamadım tavsiye ederim.

Hocam aldıysanız isterseniz geldiğinde bi furmark yapın test sonucuna göre yorumlayalım kartın garanti bantları üzerinde

Hocam aldıysanız isterseniz geldiğinde bi furmark yapın test sonucuna göre yorumlayalım kartın garanti bantları üzerinde.
Hocam mesaj niye eksik gitmiş anlamadım ben de sıfır Arc a750 düşünüyorum ama driver sorunları var yazmıştım alayım mı diye sormuştum, konuya gelecek olursak rx 6600 sıkıntısız bir kart mining olayı süresi yalan gibi geldi ama testleri iyiyse kullanın. ( Sizce Arc 750 sıfır alınır mı

Cok tesekkur ederim hocam, driver sorunu deyince aklimi kurcaladi saticiya yazdim bir sorun olmadi simdiye kadar dedi. Furmarkt testini birazdan yollayacak arkadaş. Öyle haber vereyim olur mu size? Çok çok teşekkür ederim
Hocam furmark iyiyse direkt alın en az 10 dk yapsın testi

6600 dual güzel kart fiyata bişey diyemiyorum herkesin güven/alım durumu farklı. 10dklık bi furmak testi yeterli ramler chip ne kadar ısınıyor sağ solda korozyon var mı okadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,123
Üyeler
174,313
Son üye
Netehh
Geri