ASUS'tan Ekran Kartı Dilendim.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
17,943
Az önce Asus bana bir e posta gönderdi. Müşteri memnuniyeti ile ilgili bir anket yaptıklarını söylediler. Ve attıkları linke girip anketi doldurdum. Son sayfada öneri/görüş yazabiliyorduk ben de oraya allah ne muradınız varsa versin allah tuttuğunuzu altın etsin diye diye 2060 dilendim. bide benimle iletişime geçin kutucuğuna da tik attım bakalım ne olacak. Düşünsenize arayıp diyorlarmış gönderiyoruz aynn adres alayım. Çok saçma hayallerim var.
Screenshot_2020-10-11-03-09-19.png

Birazdan herkes: Boş konu.
Ay bizi bu hale düşüren eller oturup oynasan ne eyler anam.

Sonra uyanıyorsun falan...

Az önce Asus bana bir e posta gönderdi. Müşteri memnuniyeti ile ilgili bir anket yaptıklarını söylediler. Ve attıkları linke girip anketi doldurdum. Son sayfada öneri/görüş yazabiliyorduk ben de oraya allah ne muradınız varsa versin allah tuttuğunuzu altın etsin diye diye 2060 dilendim. bide benimle iletişime geçin kutucuğuna da tik attım bakalım ne olacak. Düşünsenize arayıp diyorlarmış gönderiyoruz aynn adres alayım. Çok saçma hayallerim var.
Alıntıyı görüntüle
ordan söyle de banada bi paket rog strix 2080ti

Alıntıyı görüntüle
Güzel hâyâller

Büyük markalarin ellerinde yokmudur Gtx 900 serisi 1000 serisi ellerinde kalsa bile çöpe atar bize vermezler.
aynen abi ya. madem senin elinde o ürünler kalmış outlet olarak satışa sun hem zararın kapanır hem de millet faydalanır.

Büyük markalarin ellerinde yokmudur Gtx 900 serisi 1000 serisi ellerinde kalsa bile çöpe atar bize vermezler.
öff düşünsene 980 ti veriyorlar
Post automatically merged:

aynen abi ya. madem senin elinde o ürünler kalmış outlet olarak satışa sun hem zararın kapanır hem de millet faydalanır.
bi aralar rx 460 oem vardı mesela hazır kasalar dan çıkartılıp veriliyordu yanlış hatırlamıyorsam

hadi hayırlısı
abi sizlere gönderilen o 3080 founder edition olsun diğer tüm 3080-3090lar sizlere asus,msi gibi firmalar tarafından mı gönderiliyor yoksa arena bilgisayar gibi mi yani tedarikçi yoluyla mı.

Alıntıyı görüntüle
tebrikler
dilenciliği seviyorsan kanki
günlük 80tl fenan kazanıyormuş dilenciler kanka
şuan yaptığın aynı mantık
şu anketleri düzgün doldurun ya da hiç doldurmayın abi

rez alayım
geri dönüş olursa bilgilendir beni

Merhaba @alpolojix. Destek talebini aldık. Size 2060 gibi güçsüz bir kartın yakışmayacağına kanaat getirdik. Biz de size TUF mühendislerimizin uzmanlıklarıyla tasarlanan bu 5700XT' yi vermeyi doğru gördük. İşte kartınız:
1602377889431.png

-Asus
What' S Your Game?

(!)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,822
Üyeler
190,982
Son üye