ASUS'tan Ekran Kartı Dilendim.

kanka bu konuyada duyar kasılmaz be
ama yeter ya bi şeyi düzgüncene yapalım artık
anketi doldur bi sorunun varsa veya memnuniyetin yaz onun dışında boş yapmayın işte belki bi yararlı yorum sayesinde firma değişecek nereden bilebilirsiniz

anketi doldur bi sorunun varsa veya memnuniyetin yaz onun dışında boş yapmayın işte belki bi yararlı yorum sayesinde firma değişecek nereden bilebilirsiniz
konu toxic kanka,salla gitsin

Ben arkadaşa kartını verdim ilk sayfanın mesajında sorunu kalmadı artık

tebrikler
dilenciliği seviyorsan kanki
günlük 80tl fenan kazanıyormuş dilenciler kanka
şuan yaptığın aynı mantık
şu anketleri düzgün doldurun ya da hiç doldurmayın abi
iyi de böyle yapmadım ki. dilenmedim yani. sadece fiyatların normale göre çok daha yüksek olduğunu ve bunun tr harici ülkelerde de geçerli olduğunu söyledim. ayrıca kendi ekran kartımı da 2060 ile değiştirmek istediğimi ama bütçe sıkıntısı nedeniyle değiştiremediğimi söyledim. ilgilenirseniz sevinirim dedim. bunlar dışında tüm şeyleri kendim doğru düzgün yaptım niye laf yedim ki şimdi.
Post automatically merged:

madem değişecek o zaman anket linkini atarım ama kişiye özelmiş ondan atamıyorum.

iyi de böyle yapmadım ki. dilenmedim yani. sadece fiyatların normale göre çok daha yüksek olduğunu ve bunun tr harici ülkelerde de geçerli olduğunu söyledim. ayrıca kendi ekran kartımı da 2060 ile değiştirmek istediğimi ama bütçe sıkıntısı nedeniyle değiştiremediğimi söyledim. ilgilenirseniz sevinirim dedim. bunlar dışında tüm şeyleri kendim doğru düzgün yaptım niye laf yedim ki şimdi.
Post automatically merged:

madem değişecek o zaman anket linkini atarım ama kişiye özelmiş ondan atamıyorum.
bunun adı dilencilik ne yani bütçem yok bana verirmisinizm mi

Kardeşim bana da şu yeni çıkan 3080 lerden sarsana gazeteye.

ve hiçbirşey gelmez

Yani asusun sana ürün vermesi için ya çok tanınan biri olman gerek ya da büyük bir inceleme kanalın olması gerek ya da çalışanı olman gerek. :D
(Ki çalışanına da kolay kolay vermezler öyle büyük iyi bir çalışanı olman lazım belki o zaman :D)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,202,327
Üyeler
191,076
Son üye
PomidorYumurta
Geri