n7cati
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,264
Selamlar arkadaşlar , 2-3 yıldır asus vg249q1a monitörüne sahibim ve geçen sene monitörün en alt kısmında saçma bir şekilde uzun uzun çizgiler oluşmaya başlamıştı ve daha sonrasında dahada arttı ve asus iletişime geçmiştim , konuyu desteğe bildirip onarım talebi talep etmiştim ve monitörü kargolamıştım. 20 gün sonra ise monitör'ün paneli değiştirildi ve geri gönderildi , tekrar hiçbir sorun yaşamadım fakat forum'da dolaşırken bu monitör ile alakalı birden fazla konuya denk geldim ve aynı probleme sahip baya insan gördüm. Daha sonra asus ile iletişime geçip bu konuyu sordum ve bu modelde çok fazla aynı sorunun yaşandığını ve kullanıcı hatası değil kronik bir sorun olabileceği ile alakalı şeyler söylediler. Konunun amacı asus'a gömmek falan değil yanlış anlaşılmasın , 2 monitörüm ve ekran kartım dahil bir çok ekipmanım asusa ait imzamdan da görebilirsiniz. Kısacası anladığım kadarıyla ASUS TUF VG249Q1A Modelinde bu tür bir kronik var. Alta da ilgili konuları bırakıyorum ben dahil diğer sorun yaşayan bir kaç kişinin konusunu.
Şikayet var'da dahil kronik olduğu belirtilmiştir : https://www.sikayetvar.com/asus-bil...-tuf-vg249q1a-kronik-sorun-kotu-teknik-servis
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
Şikayet var'da dahil kronik olduğu belirtilmiştir : https://www.sikayetvar.com/asus-bil...-tuf-vg249q1a-kronik-sorun-kotu-teknik-servis
Yardım - Monitörün altında çıkan siyah çizgi
Selam arkadaşlar , bugün maç izlerken fark ettim monitörün alt kısmında sağdan en sola kadar bir siyah çizgi var ince , daha önce varmıydı bilmiyorum ama bazı renklerde çıkıyor ve monitörü aldığım zaman böyle bir şey yoktu eminim , bi anda oluştu. Ayrıca monitöre darbe vs gelmedi , acaba ekran...
forum.donanimarsivi.com
ASUS VG249Q1A monitörün alt kısmında çizgi var
Selamlar Asus vg249q1a monitöre sahibim. Bugün monitörümün alt kısmında boydan boya bir çizgi olduğunu fark ettim ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu. Yeşil, sarı ve mavi renkte çok belli şekilde gözüküyor ve rahatsız ediyor. Garanti kapsamına girer mi eğer girerse monitörü kaç gün içinde geri...
forum.donanimarsivi.com
Yardım - Asus vg249q1a çizgi sorunu çizgi nin büyü ihtimali var mı ?
arkadaşlar 2 buçuk yıldır kulandığım monitör de görseldeki gibi ince tek bir çizgi çıktı garantiye yolamayı düşünüyorum ama şikayet var da gördüğüm şeyler hiç iç açıcı gelmiyor gödermek ile ilgili UPS kargo şirketiyle gönderilcekmiş ama şikayet var a baktığımda monıtör kırık gelen olmuş asus...
forum.donanimarsivi.com