🇹🇷ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN 🇹🇷

Daha kötüleri var nasıl göremiyorsunuz ve bunun KK ile ne alakası ver birazcık düşün be karedeşim.
bu adamın bu şekilde konuşması emin ol CHP nin işine gelmiyor AKP nin işine geliyor ve bu şekilde kara propagandalara maruz giden senin gibi gençlere üzülüyorum ayakta uyutuyorlar sizi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu çocuk rte destekçisi kanka. Eminim oy da kullanacaktır. Kendinizi yormayın bosuna

Bu çocuk rte destekçisi kanka. Eminim oy da kullanacaktır. Kendinizi yormayın bosuna
Değilim istersen ailemin üstüne de yemin ederim boş konuşmayın ama şu da gerçek kk dan nefret ettiğim kadar kimseden etmiyorum lütfen konuyu daha fazla bulandırmayalim kapatalım

3 sayfada 3 tane bayram mesajı var helal valla beler burda bari siyaset döndürmeyin yaw.
Herkesin gençlik ve spor bayramı kutlu olsun 🥳

:trpeepo::trpeepo::trpeepo:
IMG_20230519_133654.jpg

Tamam da hem siyaset ile bilgi öğrenmek istemiyorsun hem de TİKTOK denen çöplükten bir görüntü atıyorsun biraz kendin ile çelişiyorsun olsun KK hakkın da bilgin de yoksa karalamamanı öneriyorum.
Alıntıyı görüntüle
şu herifin yüzünü görünce sinir oluyorum bu zamanda ingiliz muhiper cemiyeti olsaydı koşa koşa giderdi zaten ingiltereye gitmek istiyordu değilmi 😀 (önce hollandaya sonra ingiltereye gitti diye biliyorum araştırmaya gerek bile yok)

C**** ittifaki kazanırsa yakında bu milli bayramlarımızı bile kutlayamayacağız.

ben neyazcaktım unuttum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,119
Üyeler
184,735
Son üye
husu_4536
Geri