Yardım Atk Battle axe pro stick drifti sorunu

Hareka

80+
Reaksiyon skoru
69
Arkadaşlar yaklasık 12 13 gün oldu gamepad aldım atk battle axe pro siyah modelini yeni deneme şansım oldu oynarken drift sorunu yaşadım ne yapmalıyım iade olur nu tamir m edilir yoksa tek seferlik sorun mu birdaha yaşar miyim yardımcı olabilecek var mı

Bende almayi düşünüyordum ama daha once hic duymadim bunlar zaten hall effectli degilmi drift ne alaka

Birincisi drift olduğuna emin misin ikincisi garantisi var wraith'e yolla baksınlar hall effect bir analoğun drift yapması normal değil

Birincisi drift olduğuna emin misin ikincisi garantisi var wraith'e yolla baksınlar hall effect bir analoğun drift yapması normal değil
Hocam şimdi şöyle açıklayım tomb raider oynuyordum stickler ile yürüyordun bıraktım sticki yürümeye devam etti kendi etrafında felan dönmeye başladi karakter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla hocam drift yaşadım haraket ettirmeme rağmen karakter kendi kendine hareket etti ben de şaşdım kaldım

Hocam şimdi şöyle açıklayım tomb raider oynuyordum stickler ile yürüyordun bıraktım sticki yürümeye devam etti kendi etrafında felan dönmeye başladi karakter
Makro tuşuna elin çarpmış ve daha önce firmada test amaçlı yüklenen makro çalışmış olabilir mi?

Stick driftte çünkü genelde tek bir yöne takılır ve bunu sürekli yapar arada olan bir şey ise drift değildir

Makro tuşuna elin çarpmış ve daha önce firmada test amaçlı yüklenen makro çalışmış olabilir mi?
Hocam valla makro tuşuna hiç basmadım neredeyse eminim sadece stickler deydi elim kesin emin olmak için 2 3 saat daha oynayıp kesin birdaha yaşarsam vereyim gibi diyorum kendi kendime nasıl olur aklım almıyor başka hiç kimsede bu sorunu görmedim

Stick driftte çünkü genelde tek bir yöne takılır ve bunu sürekli yapar arada olan bir şey ise drift değildir
Nedir hocam peki sorun

Hocam valla makro tuşuna hiç basmadım neredeyse eminim sadece stickler deydi elim kesin emin olmak için 2 3 saat daha oynayıp kesin birdaha yaşarsam vereyim gibi diyorum kendi kendime nasıl olur aklım almıyor başka hiç kimsede bu sorunu görmedim

Nedir hocam peki sorun
Kasti bastınız demiyorum da tuş hassas olabilir eliniz çarpmıştır siz farketmeden ondan olmuş olabilir bir süre kullanmaya devam edin tekrar ederse garantiye yollarsınız ben makrodan olduğunu düşünüyorum

Kasti bastınız demiyorum da tuş hassas olabilir eliniz çarpmıştır siz farketmeden ondan olmuş olabilir bir süre kullanmaya devam edin tekrar ederse garantiye yollarsınız ben makrodan olduğunu düşünüyorum
Hocam garanti günü dolarsa 15 gün içinde iade olmuyor mu

Hocam garanti günü dolarsa 15 gün içinde iade olmuyor mu
Garanti dediğimiz 2 yıl eğer 2 yıl içinde cihazda sizden kaynaklı bir sorun olmazsa para iadesi, değişim veya tamir ettirebiliyorsunuz garanti kapsamında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,534
Üyeler
190,591
Son üye
milfshake
Geri