İlk olarak dot skatez öneriyorum. Takması daha kolaydır ve fiyatına göre daha fazla skateziniz oluyor. Yani F/P diyebiliriz.
www.klassegear.com
wraithesports.com
KlasseGear ayrıca Amazon vb. üzerinde de satıyor. Bu çoğu kullanıcı için önemli olduğundan belirteyim. Bakmanız açısından siteleri attım.
Kabaca dot skatezlerde beyaz en hızlıları oluyor kırmızı ise en dayanıklıları ama yavaş oluyor. KlasseGear skatez sayfalarında görselle oranları belirtmiş. Wraith ise açıklama olarak belirtiyor. Yerinizde olsam KlasseGear'ın yeşil skatezlerini alırdım.
Scyrox V8 önceden X-Ray kırmızı olanını kullanıyordum. Wraith'de açıkcası stoklara denk gelmek zor oluyor ve kargo ücreti, fiyatı vb. çoğuı zaman ₺200-300 bu ürünleri almaktan beni alıkoyuyor. Umarım Wraith bu ürünleri artık Amazon vb. satmaya başlar.
Sonrasında ise KlasseGear çıkarınca beyaz ve yeşilden sipariş verdim. Şu anlık beyaz kullanıyorum, kırmızıya göre hızlı olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca kırmızıya göre daha ince yani dayanıklılık olayını da anlıyorsunuz. Beyaz ve yeşil ince, bendeki X-Ray kırmızı kalın. FPS oynuyorsanız hızlı olanlar sizin açınızdan daha ideal.