ATK DRAGONFLY A9 PLUS vs VXE R1

RaizzX7ww

80+
Reaksiyon skoru
1
Selamlar kablosuz mouse almak istiyorum wraithten bu iki model arasında kaldım normalde r1se+ alıcaktım ucuz diye fakat stoğu bitmiş bu yüzden bi üst modelleri almayı düşünüyorum. Mousetan cok anlamıyorum bu iki mousun MCU , switch , sensör ve malzeme kalitesi açısından değerlendirip hangisinin daha iyi bir tercih oldugunu söylerseniz sevinirim. ÜRÜN LİNKLERİ ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse VXE R1 Wireless Mouse

VXE R1 çıkalı en az 2 sene oldu daha modern olması yönünden ATK’ya yönelirdim büyük ihtimal zaten sensörler aynı.

A9 düz var bende memnunum sadece kaplamalı olması daha iyi olur a9 düzde o yok bazen terleme yapabiliyor batarya olarak a9 düz bile neredeyse 1 aya yakın kullanıyorum tek sarjla atk öneririm

VXE R1 çıkalı en az 2 sene oldu daha modern olması yönünden ATK’ya yönelirdim büyük ihtimal zaten sensörler aynı.
A9 düz var bende memnunum sadece kaplamalı olması daha iyi olur a9 düzde o yok bazen terleme yapabiliyor batarya olarak a9 düz bile neredeyse 1 aya yakın kullanıyorum tek sarjla atk öneririm
bazı forumlarda aula sc680 bu iki mousetanda daha iyi deniyor. bi bilginiz var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

siyah rengi olsa bende düz a9 alcaktım fakat bayadır yok gelir mi acaba.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,565
Üyeler
186,749
Son üye
cofler
Geri