🔥İndirim 🔥🔥🔥Attack Shark Cm02 Mousepad 195₺

bendeki kupon 5 TRT şeklinde başlıyor alabilen arkadaşlarınki 1 ile başlıyor sorun bu galiba ama kaynağını çözemedim

Uygulamaya girince 70% kupon veriyor onu alacaksın
1756251709858.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1756251730860.webp

Sheini sil yeniden yükle, uygulamayı aç ilk siparişe özel 45 60 70 kuponlar gösterecek. Al de, öyle yeni hesap aç

Fiyatı 20 30 tl yüksek olan cm02leri dene bir de
ama telefon doğruladım nası olcak

ama telefon doğruladım nası olcak
Aynı no ile birden fazla doğrulama yapılıyor. Sadece şunu yapma, çünkü ben de yapmadım, puan aldığımız yere tel no girme. İlk hesap açarken istediği yerde ver bir daha verme.

bendeki kupon 5 TRT şeklinde başlıyor alabilen arkadaşlarınki 1 ile başlıyor sorun bu galiba ama kaynağını çözemedim
Sorunun çözümü bu rastgele kupon atıyor sanırım %70 kuponunuzun 1 TRT şeklinde başlaması gerekiyor shein önbelleğini sıfırlayın yeniden girin yeni hesaba 1 TRT ile verene kadar deneyin.

Kaçmaz bizden hocaaa

Ekler

• Screenshot_2025-08-27-02-47-16-794_com.zzkko.webp
    Screenshot_2025-08-27-02-47-16-794_com.zzkko.webp
    248.9 KB · Hit: 48
182 tl ye varya bedava galiba Çin’den Türkiye’ye gelmesi daha masraflı.

Ekler

• IMG_1193.webp
    IMG_1193.webp
    23.1 KB · Hit: 35
182 tl ye varya bedava galiba Çin’den Türkiye’ye gelmesi daha masraflı.Bu şimdi vergi dahil fiyat demi ?
Yakında ya ilk sipariş indirimi biter ya da bu tarz ürünlerin fiyatlarını artırırlar/minimum sipariş limiti koyarlar, bazı şeyler gerçekten çok ucuza geliyor.

Yakında ya ilk sipariş indirimi biter ya da bu tarz ürünlerin fiyatlarını artırırlar/minimum sipariş limiti koyarlar, bazı şeyler gerçekten çok ucuza geliyor.
temu da limit var o limiti geçmen gerekiyor bunda o limitte yok 180 liralık şeyi şimdi çinden getircek adamlar şaka gibi shein kesin böyle bir sınır getirir

Geri