ben alacaktım onu incelemerini izledim beğenmedim sensörü 3395 değmez bence o para. 3950 sensörlü mouseler bulabilirsin bu fiyataMaks 3000 tl öneri
V6 mı palm hocamScyrox v6 ya da v8 al tutuşuna göre. Biri claw biri palm tutuş için diğer özellikleri aynı.
v6 claw bende varV6 mı palm hocam
Anladım evet bu mouse daha mantıklı gibi geldi bana da teşekkür ederimv6 claw bende var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani 2 tutuş şekli içinde oluyor
Turk telekom müşterisiysen mobil uygulamada idefix için 2000/300 kupon veriyor oradan daha uyguna alabilirsin.Birde şuan aj159 kullanıyorum 50 gram bi mouse alsam cok fark eder mi? ?
Anladım evet bu mouse daha mantıklı gibi geldi bana da teşekkür ederim
Eyvallah hocam bakıcagım idefix güvenilir değilmiTurk telekom müşterisiysen mobil uygulamada idefix için 2000/300 kupon veriyor oradan daha uyguna alabilirsin.
Güvenilir zaten satıcı betaplus, gaming.gen.tr. Kendi sitesinde 100tl ucuza satıyor.Eyvallah hocam bakıcagım idefix güvenilir değilmi
v6 palm, v8 clawv6 claw bende var
yani 2 tutuş şekli içinde oluyor
v6 da claw tutuluyorv6 palm, v8 claw![]()
Tutulabilir, tutulmaz değil ama daha konforlu ve rahat tutuş için 2 model olarak ayrım yapmışlar claw, palm olarak tutuş şekline göre tercih edilmesi daha iyi olacaktırv6 da claw tutuluyor