Recaizade Mahmut Ekrem
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 961
Apex'i bekleyemem gelmez galiba var mı temuda iyisi ya da bu iyi midir?
Yok çöp gidip Delux M800 Pro al.Apex'i bekleyemem gelmez galiba var mı temuda iyisi ya da bu iyi midir?
Yok ya onun hakkında güzel şeyler duymadım pek.Yok çöp gidip Delux M800 Pro al.
Güzel mouse bu arada. En ucuz PAW 3395.Yok ya onun hakkında güzel şeyler duymadım pek.
Bağlantı sorunları varmış başka yok mu hiç bu fiyata?Güzel mouse bu arada. En ucuz PAW 3395.
Hocam bu fiyatlarda Delux M800 Pro bir de Attack Shark X3 var X3 kronik batarya konumu sorunlu zaten takılma yapıyor. Alacaksanız illa Furylevel Z1 stok bekleyin veya M800 Pro alın.Bağlantı sorunları varmış başka yok mu hiç bu fiyata?
Apex bekliyordum ama gelmeyecek gibi duruyor. Şimdi alsam apexin stoğu gelecek o kadar şanssızım işte.Hocam bu fiyatlarda Delux M800 Pro bir de Attack Shark X3 var X3 kronik batarya konumu sorunlu zaten takılma yapıyor. Alacaksanız illa Furylevel Z1 stok bekleyin veya M800 Pro alın.
Gelmez benceApex bekliyordum ama gelmeyecek gibi duruyor. Şimdi alsam apexin stoğu gelecek o kadar şanssızım işte.
M800'ü almam attack shark ta iyi değil diyorsun yani.Gelmez bence![]()
Hiç duymadım bunu.Furylevel Z1 stok varmış görmedim bunu alın.
![]()
Furylevel Z1 3395 Wireless Gaming Mouse
Üst seviye oyun deneyiminizi kesintisiz, gecikmesiz olarak yaşayın bunu yanında 54 gram hafifliği sayesinde elinizde yokmuş gibi hissedin, 450 mAh lityum batarya ile haftalarca şarjı gidebilecek şekilde tasarlandı.furylevel.com
Değil kronik sorunlu Z1 alın.M800'ü almam attack shark ta iyi değil diyorsun yani.
M800'ü almam attack shark ta iyi değil diyorsun yani.
Post automatically merged:
Hiç duymadım bunu.