Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 488TL VERGİSİZ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

SERIAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Ömer
1734441656745.png

link Satıcı ne kadar güvenilir bilmiyorum ama fiyat on numara vergi hariç fiyatı kargoda ücretsiz. Yeni hesap açıp değerlendirebilirsiniz.

fruko.gzz

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
link Satıcı ne kadar güvenilir bilmiyorum ama fiyat on numara vergi hariç fiyatı kargoda ücretsiz. Yeni hesap açıp değerlendirebilirsiniz.
Kardeşim son 3 günde bu konuyu 3 keredir açıyorsunuz azıcık aşağıda dolandırıcı olduğunu söylemişler zaten kontrol etmeden konu neden açıp duruyorsunuz anlamıyorum

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,357
İsim
Muhammed efe
Alıntıyı görüntüle
Aliexpress ile görüştüm ve almamam gerektiğini söyledi çünkü 187 satış ve 0 yorum var. 2 gün önce 60 satış falan vardı. Bende onlara bu ilanı attım yorumların olduğu başka satıcılardan alın dedi. Haberiniz olsun.

SERIAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim son 3 günde bu konuyu 3 keredir açıyorsunuz azıcık aşağıda dolandırıcı olduğunu söylemişler zaten kontrol etmeden konu neden açıp duruyorsunuz anlamıyorum
1734441901811.png

Herhangi bir değerlendirme yok nerede yazıyor dolandırıcı olduğu

SERIAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Ömer
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Awk bu foruma nolmuş böyle fiyatın uygun olduğunu gördüğpm için hızlıca buraya da atmak istedim bu tepkiler ne olum böyle okay anladık dolandırıcı olduğunu gelin birde falakaya yatırın isterseniz

fruko.gzz

80+ Silver
Awk bu foruma nolmuş böyle fiyatın uygun olduğunu gördüğpm için hızlıca buraya da atmak istedim bu tepkiler ne olum böyle okay anladık dolandırıcı olduğunu gelin birde falakaya yatırın isterseniz
Sence fiyatın temudan bile uygun olmasında bir gariplik yok mu insanlar yararlansın diye atıyorsun eywallah lakin çıkıp biri alsa dolandırılmış olucak en azından atmadan önce bir bak açıklamasına soru-cevap kısmına anlarsın zaten az çok. Bu şekilde yararlı olacağım diye zararlı olmuş oluyorsun.

tunaekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Tuna
olay senin paylaşman değil kaç gündür zaten aliexpress aula konusu açılıyor, birisi dolandırıldım diye konu açmıştı zaten, ayrıca üstteki arkadaşın attığı gibi soru cevap kısmında satın alanlar belirtmiş dolandırıcı olduğunu

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom