Aula F75 alınır mı 2.el

alınmaz satıyorsa bir şeylik vardır anladın sen :hoba: :hoba:

Sıfırını 900TL'ye alıp 2.elini 2000TL'ye satanlardan almak bana göre aptallık kimse kusura bakmasın. Ayrıca sorun bunla da bitmiyor bu klavyeler temudan alındığı için piyasada çok fazla kronik sorunlu hali dolaşıyor yani aldığınız zaman bir tuş basmayabilir, ışıklarında sorun olabilir veya driver yüklediğinizde tamamen sapıtabilir. Geri gönderme şansınız da olmaz.

Sıfırını 900TL'ye alıp 2.elini 2000TL'ye satanlardan almak bana göre aptallık kimse kusura bakmasın. Ayrıca sorun bunla da bitmiyor bu klavyeler temudan alındığı için piyasada çok fazla kronik sorunlu hali dolaşıyor yani aldığınız zaman bir tuş basmayabilir, ışıklarında sorun olabilir veya driver yüklediğinizde tamamen sapıtabilir. Geri gönderme şansınız da olmaz.
reis ben sıfır alıcam 2000tl-2500tl civarında %75 klavye önerebilir misin blue switch olmasın

Bu aula nefreti nerden geliyor alamayan kötülüyormu ya da sallıyormu ben temudan aldım beleş denilenebilir normal kullanıcılara gayet yeter ha alınır mı? alınmazmı bilmem ama ben kendi yorumunu söyledim şu zamana kadar adam akıllı sorun yaşatmadı normal kullanıcıya her türlü yeter bunun üstünü alıp e sporla falan mı ilgileneceksiniz o kadar üst ekipmana ne gerek var e sporcuda sen ben gibi insanlar olamaz en kötü yayıncının bile g@tünde dolaşman lazım

mchose ace60pro alınır bence f tuşları yok %60 klavye ama manyak bir şey tavsiye ederim

sence çok fark var mıdır diğeriyle arasında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

%60 alasım yok ya
Bende bu gün kullanmaya başladım manyetik switch mchose ace60pro güzel ama f tuşları ve devamında diğer tuşlar olmadığı için alışmak zaman alacak yön tuşu da yok video izlerken ileri geri saramiyorum üzüyor o kısmı 😂 sanırım yeni klavye arayışına geçeceğim daha alalı 1 gün oldu alışamadım mouse da aynı şekilde scyrox v8 aldım alışamadım daha 🥲

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,378
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri