Mahmut Yılmaz
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 9,133
alınmaz satıyorsa bir şeylik vardır anladın sen

1 hafta önceydi o hocam üstüne zam gewldi onun da üstüne zaten stok yok senin attığın diğer modeli switchi farklı.nasıl 1500 tl reis ben nalmadım o işi https://www.gaming.gen.tr/urun/6114...ier-gradient-mekanik-gaming-klavye-mc-g75-14/ 2500 tl burda nasıl indirim alıyoruz
Sence ne alınır 2000 2500tl civarına yine gamingen den1 hafta önceydi o hocam üstüne zam gewldi onun da üstüne zaten stok yok senin attığın diğer modeli switchi farklı.
reis ben sıfır alıcam 2000tl-2500tl civarında %75 klavye önerebilir misin blue switch olmasınSıfırını 900TL'ye alıp 2.elini 2000TL'ye satanlardan almak bana göre aptallık kimse kusura bakmasın. Ayrıca sorun bunla da bitmiyor bu klavyeler temudan alındığı için piyasada çok fazla kronik sorunlu hali dolaşıyor yani aldığınız zaman bir tuş basmayabilir, ışıklarında sorun olabilir veya driver yüklediğinizde tamamen sapıtabilir. Geri gönderme şansınız da olmaz.
Hocam bunun yine matcha versiyonunu alabilirsin iyzico ve parolaparayla bayapı uyguna geliyor yine sanırsam 1940 liraya geliyor.reis ben sıfır alıcam 2000tl-2500tl civarında %75 klavye önerebilir misin blue switch olmasın
sence çok fark var mıdır diğeriyle arasındaHocam bunun yine matcha versiyonunu alabilirsin iyzico ve parolaparayla bayapı uyguna geliyor yine sanırsam 1940 liraya geliyor.
%60 alasım yok yamchose ace60pro alınır bence f tuşları yok %60 klavye ama manyak bir şey tavsiye ederim
Bende bu gün kullanmaya başladım manyetik switch mchose ace60pro güzel ama f tuşları ve devamında diğer tuşlar olmadığı için alışmak zaman alacak yön tuşu da yok video izlerken ileri geri saramiyorum üzüyor o kısmısence çok fark var mıdır diğeriyle arasında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
%60 alasım yok ya