Neler Yeni

Öneri AULA F75 ALINIR MI?? (!)

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac

swxlvr

80+
Klavyenin sesi tok, hissiyatı güzel de niye bu kadar konuşulduğuna anlam veremedim. 900 lira zaten alınır mı ne abi al geç işte

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
Hocam kb ama kaç yaşındasınız? Hayır yani Herkes beş belli İroni yapmış ciddi ciddi cevap veriyorsunuz hadi ! Koymasak anlıcaz'da valla dua edin Twitter veya reddit değil bura yoksa Seni çok kötü Linç'ler lerdi

Kısaca Aslında Herkes Çok iyi olduğunu Ve fiyatın bedava olduğunu ve bu kadar konusulmasına Rağmen Hayla ciddi ciddi soruyormusunuz anlamında dedi zaten alan kişilerin bazıları detaylı incelemeler yaptı

Özet: Al Geç
Bilgi almanın veya bir konuda fikir danışmanın yaşla ilgisi olmadığını düşünüyorum. Bu, yanlış bir davranış ya da hatalı bir yaklaşım değil; yalnızca kullanıcı deneyimlerini öğrenmek istedim. Arada espri yapıp kendini komik sananlara da ciddi bir yanıt vermedim zaten. Fakat sanırım siz, bilgiye olan güveninizden gelen bir ego ile böyle düşünüyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

t
Eğer risk almak istemiyorsan 2 tane seçeneğin var ya tr içinden daha güvenilir opsiyonlara yönelebilirsin ya da (benim rehber konum var bunla alakalı) indirimlerle 28 TL'ye alabiliyorsun klavyeyi ancak yanında bir sürü şey alman gerekiyor ve fiyat yine ana fiyata yakın oluyor eğer yapabiliyorsan o yöntemle alabilirsin 28 tl çok feda edilebilir bir miktar para ancak bu bütçenin üzerine çıkamam diyorsan kaliteden feragat edip risk almadan bu klavyeye yönelebilirsin daha iyi alternatifleri kesin vardır örnek olarak atıyorum https://www.amazon.com.tr/AJAZZ-AK871-Klavyesi-75-Bluetooth-Aydınlatmasız/dp/B0C5XM67F2?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=2LTRJWV2S7XE4&dib=eyJ2IjoiMSJ9.yyidcvgvdo6F-11s3DxqUPXQPx4jF5jCwV1RplHdKDJe5Nn-v24_f4_AZUBYsPkz2MIameTt4z1bv0MIhdKOIue64d04jjTXQMXNtPbIdNUFspMaiEYYM90K8oI6HwVQM-G2Wu7kaUxr3NShqhp4nmwXmWGwrbaN677Tz9wO8c5_LRwy-RdUmtig4ekIf663g20wrAAN7FeLviYKtFTmmGXUnwm0JKsLPHpETTCuKTMqttNw_n7jHlKMm3pk33lr4d30H50ZGu4nY8vZk9L7Y1Ae-lF2TbQZtd5JsNT36zw.2ZzqwWIWaai0L0QLA7nELstpE3KVFAF8HFvFRwnK8-Q&dib_tag=se&keywords=AJAZZ+Klavye&qid=1731699440&sprefix=ajazz+klavye,aps,131&sr=8-3&th=1
teşekkürler

ubah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
ubah
f tuşları çalışmıyor fn + f tuşları fonksiyonu direkt f tuşlarına bastığımda gerçekleşiyor nasıl düzelteceğim ben bunu

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ciddi yorumlamak gerekirse bir nebze de olsa abartılıyor sıkıntılı çok kısmı var bazılarında ses açma kısma düğmesi bazılarında normal tuşlarda sıkıntı var. Eğer sıkıntısız model gelirse fiyatına değer ama sıkıntılıysa elbette tercih edilmez. Bunu da bilemeyeceğimizden ötürü şans işi. Temu garanti mevzularını halen bilmiyoruz sıkıntılı modele para iadesi yapmayabilirler vesaire risk almak istemeyene başka klavyeler önerilebilir 1000-1500 arasında. Ancak dediğim gibi sıkıntısız model gelirse parasının hakkını net verir. Ben zaten yedek olarak aldım sorunlu gelse de sorunsuz gelse de umrumda değil ancak herkes bu durumda değil
Ürünü iade edebiliyorsun pek sıkıntı çıkartmıyorlar. Şahitlik ettim bir arkadaşım yaşadı. Zaten sorunlu ürünse gayet kolay oluyor iade

Garanti gerçekten muallak hem çok olumlu hem çok olumsuz yorumlar okudum tamamen şans sanırsam
Evet temudan bir ürün alırken garanti yok diye düşünebiliriz ama iadeyi sorun etmiyorlar

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Bilgi almanın veya bir konuda fikir danışmanın yaşla ilgisi olmadığını düşünüyorum. Bu, yanlış bir davranış ya da hatalı bir yaklaşım değil; yalnızca kullanıcı deneyimlerini öğrenmek istedim. Arada espri yapıp kendini komik sananlara da ciddi bir yanıt vermedim zaten. Fakat sanırım siz, bilgiye olan güveninizden gelen bir ego ile böyle düşünüyorsunuz.

t

teşekkürler
Hocam ben bilgi almanın veya bir konuda fikir danışmanın yaş ile ilgisi falan olduğunu söylemedim?

Ben İroni'nin ne olduğunu öğrenmiş veya anlayacak yaştamısınız diye sordum Ego'li falan değilim sadece kb ama İroni'nin ne olduğunu bilen biri'nin ne anlama geldiğini gayet iyi anlayabileceği bir şeyi anlamamanız garibime gitti sadece

Ayrıca kullanıcı deneyimlerini de onlarca insan Aula konusunda söyledi hadi orda bulmak zor olabilir bu yüzden direk orda soabilirdiniz veya en iyisi olarak bazı insanlar inceleme konusu açmıslardı onları okuyabilirsiniz bunu size söyledim zaten

İnsanlar kendini komik sanmıyor(yani alay geçmiyor) merak etmeyin sadece espiri/İroni amaçlı falan söylediler yani yanlış anlamışsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
Hocam ben bilgi almanın veya bir konuda fikir danışmanın yaş ile ilgisi falan olduğunu söylemedim?

Ben İroni'nin ne olduğunu öğrenmiş veya anlayacak yaştamısınız diye sordum Ego'li falan değilim sadece kb ama İroni'nin ne olduğunu bilen biri'nin ne anlama geldiğini gayet iyi anlayabileceği bir şeyi anlamamanız garibime gitti sadece

Ayrıca kullanıcı deneyimlerini de onlarca insan Aula konusunda söyledi hadi orda bulmak zor olabilir bu yüzden direk orda soabilirdiniz veya en iyisi olarak bazı insanlar inceleme konusu açmıslardı onları okuyabilirsiniz bunu size söyledim zaten

İnsanlar kendini komik sanmıyor(yani alay geçmiyor) merak etmeyin sadece espiri/İroni amaçlı falan söylediler yani yanlış anlamışsınız
Olsun hocam dediklerinizi daha tatlı bir dille ifade edebilirsiniz 3 günlük dünyada kırıcı olmaya gerek yok boş yere

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,411
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00