Neler Yeni

Aula F75 benzeri klavye önerisi

CAUgur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Cem Arda Uğur
Bütçe
2500
Selamlar, şu an aktif şekilde hyperx alloy membran klavye kullanıyorum. Mekanik bir klavye almak istiyorum ama switchlerden çok anlamıyorum. Alışkanlığımdan dolayı 100 tuşlu bir klavye istiyorum ama tkl de olabilir. Aula f75 in sesi çok hoşuma gitti, ona benzer klavye önerebilir misiniz? İyi forumlar. (2000-2500₺)(Eklemeyi unutmuşum, klavyenin 2.4g bağlantılı olması tercihimdir.)

Bilal539

80+ Silver
Selamlar, şu an aktif şekilde hyperx alloy membran klavye kullanıyorum. Mekanik bir klavye almak istiyorum ama switchlerden çok anlamıyorum. Alışkanlığımdan dolayı 100 tuşlu bir klavye istiyorum ama tkl de olabilir. Aula f75 in sesi çok hoşuma gitti, ona benzer klavye önerebilir misiniz? İyi forumlar. (2000-2500₺)
gaming gen tr de akko klavye modelleri var bütçene göre bakabilirsin

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Efe Taş
Selamlar, şu an aktif şekilde hyperx alloy membran klavye kullanıyorum. Mekanik bir klavye almak istiyorum ama switchlerden çok anlamıyorum. Alışkanlığımdan dolayı 100 tuşlu bir klavye istiyorum ama tkl de olabilir. Aula f75 in sesi çok hoşuma gitti, ona benzer klavye önerebilir misiniz? İyi forumlar. (2000-2500₺)
akko yada ajazz derim hocam

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Efe Taş
Spesifik bir model alabilir miyşm hocam mümkünse
hocam farklı bir tarz derseniz 2900 - 3 arasına ajazz ak820 pro var ucuz biryerde görürsem almayı düşünüyorum farklılık olsun diye ekranlı hemde hocam güzel seside hoşuma gidiyor

CAUgur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Cem Arda Uğur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam farklı bir tarz derseniz 2900 - 3 arasına ajazz ak820 pro var ucuz biryerde görürsem almayı düşünüyorum farklılık olsun diye ekranlı hemde hocam güzel seside hoşuma gidiyor
Evet o modeli ben de gördüm ona alternatif başka bir model arıyorum, hali hazırda ajazz mouse da kullanıyorum markadan memnunum

Top Bottom