1000 TL civarı daha iyi alınabilecek bir klavye var mı?kral emin ol bişey kaçırmadın. aşırı abartılan bir klavye. aldım kullandım ve hiç beğenmedim.
evet fiyatı uygun ama kalitesinin iyi olduğu anlamına gelmiyor maalesef.
Kaçırmadın hocam. TR'de satışta değil artık. Çünkü o kadar ürünü alıp iade talebi onaylanıp ürünü geri göndermeyen kişi var ki...gelse keşke kaçırdım ya
Aynı durum bende de var bende arıyorummgelse keşke kaçırdım ya
900 liraya daha iyisi varsa link atar mısınız?kral emin ol bişey kaçırmadın. aşırı abartılan bir klavye. aldım kullandım ve hiç beğenmedim.
Hocam valla fiyatına göre kalitesi fazlaydı bile ses olsun rgb olsun gayet okeydi hala kullanıyorum siz bu fiyatlara en üst seviye şeyler bekliyorsunuz şuan en dandik klavyeler bu fiyatlarda zaten 500-900 arası çok rahat alınabilennbir klavyeydi yani.kral emin ol bişey kaçırmadın. aşırı abartılan bir klavye. aldım kullandım ve hiç beğenmedim.
şahsen akko vb markalardan aynı tip klavyelere 3-5k vermek yerine sarı siteden aula almak hala daha mantıklı diye düşünüyorumkral emin ol bişey kaçırmadın. aşırı abartılan bir klavye. aldım kullandım ve hiç beğenmedim.
garantı meselesı var hem ıyzcıo ındırımı varken 2.8 2.9 a gelıyor aula cok yukseldışahsen akko vb markalardan aynı tip klavyelere 3-5k vermek yerine sarı siteden aula almak hala daha mantıklı diye düşünüyorum
kral emin ol bişey kaçırmadın. aşırı abartılan bir klavye. aldım kullandım ve hiç beğenmedim.