LeviN01
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 277
hcoam bunun renk kodları ne rgb siBu renk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hcoam bunun renk kodları ne rgb siBu renk
Bilmiyorum ki driverdan yapmadım aquamarine rengine yakın bir şey ama. Bu arada driverdan özel renkler yapamıyorum mesela mavinin bir tonunu yaparsam direkt normal mavi oluyor o ton olmuyorhcoam bunun renk kodları ne rgb si
Pardon sanırım oydu hocam eve geçince bakarımfn tab diyorsun galiba onunla olmuyor rastgele ortaya çıkıyor
Bilmiyorum ki driverdan yapmadım aquamarine rengine yakın bir şey ama. Bu arada driverdan özel renkler yapamıyorum mesela mavinin bir tonunu yaparsam direkt normal mavi oluyor o ton olmuyor
hocam fn+\ tusu ile tek renk moduna gelip fn+tab yapinca beyaz renkten once o dediginiz renk geliyor bende sabit duruyor hep beyazdan once geliyorfn tab diyorsun galiba onunla olmuyor rastgele ortaya çıkıyor
Bende de beyazdan önce açık mavi geliyor belki onla karıştırmışsınızdır çünkü bende olmuyor acaba neye göre oluyor ki o renk dün rain modunda o renk oldu bügün de reaction modunda bastığım zaman klavye o renk oluyor sonra sönüyorhocam fn+\ tusu ile tek renk moduna gelip fn+tab yapinca beyaz renkten once o dediginiz renk geliyor bende sabit duruyor hep beyazdan once geliyor
easter egg bulunduBu renk
Yazılımdan ana renkler harici başka renk yapamıyorum zaten belirttimYazılımdan mavi ve yeşil arasında oynama yapın deneye deneye bulursunuz.
Z686 klavyemde yaptım guzel oldu sagolun.arkadaşlar sanırsam rengi buldum özel renkten RGB ayarlarını şu şekilde yapın;
R 0
G 255
B 70
duruma göre daha mavi olmasını istiyorsanız Byi 90 100 arası yapabilirsiniz
ne demek hocam rica ederimZ686 klavyemde yaptım guzel oldu sagolun.