uygulama baya sıkıntılı demişlerdi o yüzden yüklememiştim uygulamadan sonra klavyeyi kullanamayanlar varmışctrl alt q ile olmuyorsa uygulamasından klavyeyi fabrika ayarlarına döndürün hocam
hocam ben yükledim bin kere ışık ayarı süre ayarı yaptım hiç sorun yaşamadımKLAVYE tr de şuan ama olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
uygulama baya sıkıntılı demişlerdi o yüzden yüklememiştim uygulamadan sonra klavyeyi kullanamayanlar varmış
ayriyeten bende sitesinden değil forumdaki bi incelemeden indirdimhocam ben yükledim bin kere ışık ayarı süre ayarı yaptım hiç sorun yaşamadım
soldaki ctrl+alt Q
Kablolayla bağla bunu çalıştır bitince kabloyu çıkar klavye baştan başlar. firmware reset atar![]()
hocalarım hepinizin dediğini denedim ama olmuyorsoldaki ctrl+alt Q
bunuda denedim olmadıayriyeten bende sitesinden değil forumdaki bi incelemeden indirdim
"★ Evet, malum yazılım konusu. Ciddi anlamda hayatınızda görebileceğiniz en boktan uygulamaya sahip, sanki paintten çizilmiş ve 144p yapılmış gibi kalitesiz geliyor göze. İşlevini yapıyor mu yapıyor açıkçası ama gerçekten böyle bir klavyeye yakışmıyor. Yazılımını kendi sitesinden indirirseniz trojan falan buluyor, klasik çin yazılımları diyip geçiyorum. Yazılımını buradan indirebilirsiniz;"
mesaj şu şekildeydi bu linkten indirdim bende![]()