Çözüldü✓ Aula f75 kablosuz çalışmıyor

birer

80+
Reaksiyon skoru
2
Amazon üzerinden türkçe karakterler olması sebebi ile bu klavyeyi aldım. Cihaz kablolu sorunsuz çalışıyor fakat wireless modda 1 saniyeliğine bağlanıyor ve bağlantı gidiyor. Sorunsuz 5 dakika ancak kullanabildim. Firmware update, farklı usb portları, sıfırlamayı denedim malesef sonuç yok. Tab tuşunun üstündeki é yanıp sönüyor Dongle mı bozuk acaba hiç uğraşmadan iade mi ediyim ürün elime bu akşam ulaştı hiç kullanamadım bile üzdü açıkçası.

Hocam şarjı bitmiş olabilir mi diyeceğim lakin o e dongle işareti

Laptopta denedim kablosuz sorunsuz çalışıyor. Pcie wifi kart yüzünden sorun oluyo olabilir mi kasada. Aklıma başka bir şey gelmiyo kablosuz bağlanan başka ekipmanım da yok

Wifi kartı da söktüm sorun aynı yok mu daha önce başına böyle bişey gelen forumlara bakındım bulamadım çözüm

Üstad amazondan almışsın gönder yenisi gelsin uğraşma anladım klavye hevesin var gidecek ama uğraşma boşuna gönder kafan rahat olsun

Üstad amazondan almışsın gönder yenisi gelsin uğraşma anladım klavye hevesin var gidecek ama uğraşma boşuna gönder kafan rahat olsun
İade edip ne alıyım yerine öneriniz var mı ? 3k bütçeye kadar çıkabilirim

Amazondan değişim talep ettim yeni gelen ürün sorunsuz çalışıyor. Amazondan türkçe karakter versiyonu alıp başına gelen varsa değişim talep edebilir direkt