Neler Yeni

Çözüldü✓ AULA F75 kafama takılanlar

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Meto155
2.el almak yerıne buda mantıklı aulanında garantısı yok zaten bunu al gec
Yani bencede sıkıntı çıksa bile hotswap zaten switchini değiştirir veya ileride bozuldu bir şey oldu akkoya vereceği paraya bir tane daha alır.

Metro 2033

80+ Bronze
Bunu da 2 postta gördüm. Garantisi olmayan ürün abes geliyor bana. Siteden mi üreticiden mi kaynaklı orasını bilemem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yan sekmede de bu açık zaten. buna kayarım gibime geliyor.
bende connect gameden almak istiyorum ama garanti olmaması durdurdu beni

qleox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
İrfan Fettahoğlu
Yani bencede sıkıntı çıksa bile hotswap zaten switchini değiştirir veya ileride bozuldu bir şey oldu akkoya vereceği paraya bir tane daha alır.
Haklısın kanka da attığın linkteki klavyenin inceleme videosunda adam çizik laptop falana takıyor wireless bağlantı alıcısını :D profesyonellikten uzak geliyor. Ha alırsın belki uzun yıllar hiç bir şey olmadan kullanırsın orasını bilemeyeceğim. Fakat teknolojik alette bir sıkıntı çıkıp da başvuramayacağın bir kuruluş olmaması, olası senaryoda delirtir beni :D

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Meto155
Haklısın kanka da attığın linkteki klavyenin inceleme videosunda adam çizik laptop falana takıyor wireless bağlantı alıcısını :D profesyonellikten uzak geliyor. Ha alırsın belki uzun yıllar hiç bir şey olmadan kullanırsın orasını bilemeyeceğim. Fakat teknolojik alette bir sıkıntı çıkıp da başvuramayacağın bir kuruluş olmaması, olası senaryoda delirtir beni :D
Kişisel tercih hocam bütçeden yana sıkıntınız yoksa akko 5075b alın zaten.Varsa da bunu alın

qleox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
İrfan Fettahoğlu
Haklısın, teşekkürler herkesin ilgisine.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aula F75 normalde 3000 lira gibi bir fiyata sahip (ve bu fiyattayken bile popüler ve sevilen bir klavyeydi). Bir kaç ay önce Temu'da 900 liraya satıldı ve çoğu insan klavyeyi bu indirim sayesinde tanıdı zaten. Klavyeyle çok alakası olmayan insanlar bilmezdi ancak bu indirim sayesinde tanıdılar. Çünkü 3000 liralık güzel bir klavye, 900 liraya düşmüştü yani mükemmeldi. (Aula yetkilileri ile görüştük, orjinal olduğunu doğruladılar). Şimdi de 900 liraya alan bazı insanlar kullanmak yerine 1800-2500 arasında satıyor. 1800-2000 arasında alınır.

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
ismail sağlam
Hocam genel olarak klavyenin orjinal fiyatı 60 dolar olması lazımdı
fakat temu bunu vergi dahil 800 lira gibi bir fiyattan sattı
insanlarda o fiyattan aldı aldı aldı aldı aldı stok kalmadı
daha sonra sarı sitede vs ilan girip satmaya başladılar 2kdan
aslında ikinci el al derken sıfır kastediyorlar zaten
ilandaki ürünlerin hepsi sıfır ürün zaten
bende aldım sarı siteden 2000 TL'ye aldım ama yanında mavi pudding keycapsle beraber keycaps yüzde yüz klavye uyumlu zaten sadece o 600 500 civarı klavye bana 1.5 a geldi sizde 1500 2k arası bulabilirsiniz 1700e falan alınır premium hissiyatı var klavyenin güzel kaliteli klavye bazı arkadaşlar ğ ü ç gibi harflerin klavye üzerinde olmamasını sorun etmiş ama ben zaten 7 8 yıldır bakmadan kullandığım için o harflerin olmadığını forumlarda inceleme okurken farkettim eğildim klavyeye baktım harbiden yokmuş dedim :D sizde bakmadan yazıyorsanız sorun olmaz zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,684
Üyeler
165,862
Son üye
davidwalker
Top Bottom