igito
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,922
evetKlavyeyi Türkçe Q olarak kullandığımızda mı?
evetKlavyeyi Türkçe Q olarak kullandığımızda mı?
evet bazı türkçe laptop klavyeleri de bu şekilde. Benim canımı sıkan bu klavyede sağdaki altgr tuşu yokKlavyeyi Türkçe Q olarak kullandığımızda mı?
yerine ne kullanılıyor peki ?evet bazı türkçe laptop klavyeleri de bu şekilde. Benim canımı sıkan bu klavyede sağdaki altgr tuşu yok
örneğin @ yapmak için ctrl + alt + q yapmak gerekiyoryerine ne kullanılıyor peki ?
o kadar zahmete girmek yerine driver üzerinden makro atamak daha mantıklıörneğin @ yapmak için ctrl + alt + q yapmak gerekiyor
Aylardır gecikmesi olmayan kablosuz klavye arıyorum. Bulduğum klavyelerin hepsinde bir kaç tuş eksik oluyor. *ptal saptal işler... Eksiksiz tuşları koysanıza illa bir tuşu çıkaracaklar...evet bazı türkçe laptop klavyeleri de bu şekilde. Benim canımı sıkan bu klavyede sağdaki altgr tuşu yok
ben driverdan yapılabildiğini bilmiyordum nasıl yapılır bir fikrim yok. zaten burda olay kişinin alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalmasıo kadar zahmete girmek yerine driver üzerinden makro atamak daha mantıklı
driver da makro varsa yapılır ya da başka şekilde tuş ataması yapılarak. bende ajazz ak820 pro var yapılıyor o dediğim şekildeben driverdan yapılabildiğini bilmiyordum nasıl yapılır bir fikrim yok. zaten burda olay kişinin alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalması
aman hocam konu 400 sayfa olmasınEe beyler daha daha nasılsınız350 sayfa olmuş sohbet muhabbet edelim biraz .D
o yüzden %100 klavye arıyorum .dörneğin @ yapmak için ctrl + alt + q yapmak gerekiyor
aula f75 i karıştırdım ajazz ile bu aralar ikisini çok görüyorum forumdao yüzden %100 klavye arıyorum .d
gelmişken sorayım ajazz mı yoksa monster pusat j3 pro mu daha iyi
Zaten öyle yapılmıyo muydu? Ben hep öyle yapıyorumörneğin @ yapmak için ctrl + alt + q yapmak gerekiyor
Beyler İSO dizilimli, multimedya tuşları bulunan ve RGBsi bulunan kablosuz klavye biliyorsanız paslasanıza bana![]()
ben hep altgr q ile yapıyorum.Zaten öyle yapılmıyo muydu? Ben hep öyle yapıyorum