Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Ucuz alma yolunu anlatıyorum

1. VPN aç Almanya'ya bağlan.
2. Yeni hesap aç.
3. Destek bölümüne gir ve direkt olarak müşteri temsilcisine bağlanmadan "kupon rica edebilir miyim" yaz. Sana bi kupon verecek kabul et.
4. Sonra adres değiştirden adresi TÜRKIYE yap ve mevcut adresini gir.
5. Müşteri temsilcisine bağlan ve durumu anlat. Mevcut kupon kullanılamıyor de. Adresi almanyadan Türkiye yaptığımdan dolayı de. Ticket açacak ve Sana 20% kupon tanımlayacaklar. Sakın bu sırada kupon girme yoksa vermezler.
6. dpp3976 kodu ile 70tl indirim kap.
7. Sepeti 700e tamamla. Siparişi ver ve klavye harci ürünleri iptal et.
8. Sonra siparişteki diğer ürünleri destek kısmından "siparişimdeki bazı ürünleri iptal etmek istiyorum" yazarak iade talep et.

730TL oluyor bu şekilde. Sepette ürünü 1 hafta bekleterek sepete özel indirim de gelebiliyor. O şekilde de 200tl ye bile alabilirsiniz. Ben şimdi 730'a verdim siparişi. Diğer hesabıma da kupon isteyince 110tl kredi tanımladılar ne alakaysa :D Bu hesaba da ürüne özel indirim bekleyeceğim bakalım.

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Salih Uysal

2. Yeni hesap aç.
3. Destek bölümüne gir ve direkt olarak müşteri temsilcisine bağlanmadan "kupon rica edebilir miyim" yaz. Sana bi kupon verecek kabul et.
5. Müşteri temsilcisine bağlan ve durumu anlat. Mevcut kupon kullanılamıyor de. Adresi almanyadan Türkiye yaptığımdan dolayı de. Ticket açacak ve Sana 20% kupon tanımlayacaklar. Sakın bu sırada kupon girme yoksa vermezler.
8. Sonra siparişteki diğer ürünleri destek kısmından "siparişimdeki bazı ürünleri iptal etmek istiyorum" yazarak iade talep et.

730TL oluyor bu şekilde. Sepette ürünü 1 hafta bekleterek sepete özel indirim de gelebiliyor. O şekilde de 200tl ye bile alabilirsiniz. Ben şimdi 730'a verdim siparişi. Diğer hesabıma da kupon isteyince 110tl kredi tanımladılar ne alakaysa :D Bu hesaba da ürüne özel indirim bekleyeceğim bakalım.
hocam uğraşmaya değmez zaten cok uyguna geliyor avrupa fiyatına göre

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Yiğit Yenigün
Edited
Mesaj otomatik birleştirildi:

linkler için çok teşekkür ediyorum.
inceleyip alacağım artık...
Yedek amaçlı alıyosan klavyeden bi tane daha alma fikri :D Zaten aralarında çok bi fiyat farkı yok gibi klavye baya ucuz

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mehmetcan İvrendi

2. Yeni hesap aç.

Hocam ben zaten %20 kupon ve 111TL kredi ile 700TL'ye Alabiliyorum niye bu kadar uraşsınlarki 5-10dk müşteri temsilcisi ile konuşsa (vermeyeni geçecek başkasıyla konuşcak) 700TL'ye alıyor zaten

Ben diyom belki "ekstra indirim" ismindeki promosyon gelse daha ucuza alırım gerçi bugün kardeşime açtığım hesaba geldi ama klavye aradım çık gir falan yaptım bir türlü bulamadım.
promosyon kullan dedikten sonraki sana verdiği ürünler arasından bulmadım yoksa anasayfa'da var normalde en başta çıkardı

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Burak
Siyah ile graywood %100 geliyor mu? Bende ice vein switchli beyaz model var, geliyorsa bir tane de graywood alabilirim.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mehmetcan İvrendi
Siyah ile graywood %100 geliyor mu? Bende ice vein switchli beyaz model var, geliyorsa bir tane de graywood alabilirim.
Hocam tam olarak bunu Switch'i ney aw biz normalde seninde dediğin İce vein olarak biliyorduk biri dedi yok raper mış bu sonra birine geldi adam açtı foto açtı bilmem ne Switch miş (ismini unuttum) şindi sen diyon klavye bende ve içe vein aw adamlar Random Switch mı koyuyor?

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Burak
Hocam tam olarak bunu Switch'i ney aw biz normalde seninde dediğin İce vein olarak biliyorduk biri dedi yok raper mış bu sonra birine geldi adam açtı foto açtı bilmem ne Switch miş (ismini unuttum) şindi sen diyon klavye bende ve içe vein aw adamlar Random Switch mı koyuyor?

Normalde Leobog Reaper, Leobog Ice Vein veya TTC 'ydi. Bazilarina Graywood V4 ile gelmis ama bir de dandik bir blue switch muhabbeti donuyor ben de anlamadim. Reaper, Ice Vein ve Graywood v4 hepsi iyi switchler fakat v4 en iyisi. TTC gelirse zaten linear deniliyor ama tactile gibi dandik bir sesi var.

Hee, mekanik klavye alma hevesindeyseniz her turlu bu klavye alinir cunku cok kaliteli. Ice vein ve reaper zaten lubed olarak geliyor. E zaten klavyenin ici dolu dolu, hic customize yapmalik durum yok. Switch kotu gelirse de yarin bir indirim daha olur 300-400'e alirsiniz her turlu klavye ucuza gelir. Bu klavyeyi gecen aylarda satisa koydum ikinci eli 2.2 - 2.3 arasi kapis kapis gidiyordu satmadim keske satsaydik.

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
kerem aydınalp

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,621
İsim
Kerem Çavuş
Normalde Leobog Reaper, Leobog Ice Vein veya TTC 'ydi. Bazilarina Graywood V4 ile gelmis ama bir de dandik bir blue switch muhabbeti donuyor ben de anlamadim. Reaper, Ice Vein ve Graywood v4 hepsi iyi switchler fakat v4 en iyisi. TTC gelirse zaten linear deniliyor ama tactile gibi dandik bir sesi var.

Hee, mekanik klavye alma hevesindeyseniz her turlu bu klavye alinir cunku cok kaliteli. Ice vein ve reaper zaten lubed olarak geliyor. E zaten klavyenin ici dolu dolu, hic customize yapmalik durum yok. Switch kotu gelirse de yarin bir indirim daha olur 300-400'e alirsiniz her turlu klavye ucuza gelir. Bu klavyeyi gecen aylarda satisa koydum ikinci eli 2.2 - 2.3 arasi kapis kapis gidiyordu satmadim keske satsaydik.
şu ana kadarki bilgi beyaz renk reaper , siyah renk graywoodla geliyor , blue gelen hiç olmadı

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mehmetcan İvrendi

Hocam şimdi lineae ve lubed nedir kısaca ve en iyisi hangis ve TTC ne okuyor biraz kısaca aydınlatırmısınız

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
yusuf ecer

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mehmetcan İvrendi
Sen düşünmekten ürünü alamıcaksın :D
Yok hocam almaya kararlıyım konu ilk açıldığından hatta klavyenin tanıtım videosundaki asyalı kızın parmaklarını gördüğüm andan beri klavyeyi istiyorum ama o zaman Mouse ile beraber alayım dedim indrim geldi pro'da kullandım Pro+klavye'yi alayım dedim apex yoktu 1 gün geçmedi apex geldi sonra apex + klavye alayım dedim indirim bekledim apex kalktı şimdi bu kalkacak diye korkuyorum

Sen düşünmekten ürünü alamıcaksın :D
Neyse zorlamayayım şansımı promosyon gelirse artık başka üründe kullanırım belki pbt falan alırım hatta belki apex gelir o zamana kadar😁 sipariş geçiyorum hocam

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
yusuf ecer
Yok hocam almaya kararlıyım konu ilk açıldığından hatta klavyenin tanıtım videosundaki asyalı kızın parmaklarını gördüğüm andan beri klavyeyi istiyorum ama o zaman Mouse ile beraber alayım dedim indrim geldi pro'da kullandım Pro+klavye'yi alayım dedim apex yoktu 1 gün geçmedi apex geldi sonra apex + klavye alayım dedim indirim bekledim apex kalktı şimdi bu kalkacak diye korkuyorum

Neyse zorlamayayım şansımı promosyon gelirse artık başka üründe kullanırım belki pbt falan alırım hatta belki apex gelir o zamana kadar😁 sipariş geçiyorum hocam
Al geç, ev klavye dolu ben bile aldım. Çevremdeki herkese de alıp aldırdım. Switch çıkmasa bile bedava :dddd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,197
Üyeler
161,251
Son üye
Fktahsin
Top Bottom