LoserIl
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Switch farkı var ama kalite açısından aynı switchler. Sadece siyah bir tık daha tok sesliBeyazı ile siyahı arasinda fark yok değil mi.
Switch farkı var ama kalite açısından aynı switchler. Sadece siyah bir tık daha tok sesliBeyazı ile siyahı arasinda fark yok değil mi.
Kanatlı karınca gibi bir şey hocam dirisini bulursam atarım şimdilik hepsini avladım gibiHocam zaten amacı o ama Yani o kapaklar Daha fazla ışık sızdırabilmesi için ince yapılıyor kalın olsa bı manası kalmaz zaten puding tuşlar Daha fazla ışık için tercih edilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam foto yokmu böceklerin
Beyaz ses rahatsız edici gibi, siyah biraz daha tok sesi var gibi geldi. Teşekkürlerhocam ilk sayfada farklılıkları belirttim switch farkı mevcut.
30 tane fln şundan öldürdüm öldürdükçe çıkıyor namussuzlarHocam zaten amacı o ama Yani o kapaklar Daha fazla ışık sızdırabilmesi için ince yapılıyor kalın olsa bı manası kalmaz zaten puding tuşlar Daha fazla ışık için tercih edilir
Hocam foto yokmu böceklerin
Benim de aynıNiye kargoya verilmedi şimdi bu?
Alıntıyı görüntüle
Biri öğle yemeğini yerken paketlemiş heralde fabrikada (çinli espirisi)30 tane fln şundan öldürdüm öldürdükçe çıkıyor namussuzlar
bu sinek değilmi nerden cıktı la30 tane fln şundan öldürdüm öldürdükçe çıkıyor namussuzlar
Bitmesi mi gerekiyor?Istedigin gibi renk atabiliyorsun yani rgb
Bu klavyenin stoklari ne zaman bitecek acaba?
v3 alan bı arkadas var ama olmadı benımkı pazartesı salı gelırsiyah alan varmı onların swicthleri öğrenebildikmi ?