Valla 900 e aldık gayet güzel ben hiç bir şeyle kıyaslamayı düşünmüyorum ki kıyaslıcak klavyeye sahip değiilimSeçemedim ikisi de ciddi anlamda güzel , akko 5075 vardı gateron yellowlu bıraktım onu şu an
31 ekim de söyledim hala bu şekilde şaka mı lan bu
Alıntıyı görüntüle
daha yeni vermişin normalAlıntıyı görüntüle benimki de bu halde
Nerde oturuyorsunuz hocam benim biri 31 ekim biri 2 kasımda söyledim ikiside elimde şuan 8 gündemi ne elime ulaştılar31 ekim de söyledim hala bu şekilde şaka mı lan bu
Alıntıyı görüntüle
kocaeli istanbula 2 saat mesafeNerde oturuyorsunuz hocam benim biri 31 ekim biri 2 kasımda söyledim ikiside elimde şuan 8 gündemi ne elime ulaştılar
Bende Kocaelideyim hocam Kartepede sizin ürünler hangi çalışana geldiyse artık yatıyor sanırımkocaeli istanbula 2 saat mesafe
daha gümrüğe gelmemişki havalimanında hala . gümrük kontrol edicek daha ohoo. bu arada 2 farklı siparişim var . 3 kasımda söylediğim mouse , 31 ekimde söylediğim klavyeden önde ilerliyor süreçte.Bende Kocaelideyim hocam Kartepede sizin ürünler hangi çalışana geldiyse artık yatıyor sanırım
gümrüğü geçtikten sonra 2 gün e geliyor hocam da bir gümrüğü geçsedaha gümrüğe gelmemişki havalimanında hala . gümrük kontrol edicek daha ohoo. bu arada 2 farklı siparişim var . 3 kasımda söylediğim mouse , 31 ekimde söylediğim klavyeden önde ilerliyor süreçte.
sonunda gelmiş hocam hayırlı olsun siz hangi rengini almıştınızşimdi geldi kullanıyorum sahane
fotograf atabilir misiniz hocam bizde gorelimşimdi geldi kullanıyorum sahane