Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Hocam kuzenimde 4 Kasım mağduruydu onunki kargoya verilmiş aras yine. Biz ikimiz kaldık sanırım yeniden alsaydım o gelmişti herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bizim senle direk aynı direk saatleri birebir şef
Kuzeninin de saatleri aynı mıydı reis ?

Konuyu okumadim ama en ucuz ne kadara geliyor klavye? Yesil forumda 288 lira falan yazmislardi.

Hocam geceki ekstra indirim bitmiş sanırım. Şu an sadece 575tlye mi alabiliyoruz (vergisiz)

beyler siyahını mı beyazını mı alayım sizce. siyah ve beyazın switchlerini söyleyebilecek biri var mı?

Beyler benim temu'da sorun var galiba forumdaki görsellerde herkesin uçak 2-4 gün arasında geliyor benimki 12 Saat'de Türkiye'ye varmış
-Benim depo'da kalma işlemi uzun sürdü hatta oda ayrı bir şey bazılarında temu'nun deposunda bekliyor yazıyordu 2 gün falan bende yolda 3 gün bekledi sonra direk hava alanına git'di
Screenshot_20241113-143320.png

Beyler benim temu'da sorun var galiba forumdaki görsellerde herkesin uçak 2-4 gün arasında geliyor benimki 12 Saat'de Türkiye'ye varmış
-Benim depo'da kalma işlemi uzun sürdü hatta oda ayrı bir şey bazılarında temu'nun deposunda bekliyor yazıyordu 2 gün falan bende yolda 3 gün bekledi sonra direk hava alanına git'di
Alıntıyı görüntüle
Benimde 9 Kasım sipariş şu aşamada , müşteri hizmetleri ile yazıştınız mı
IMG_7517.jpeg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,253
Üyeler
173,158
Son üye
Lysoth