Shoto
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 484
O normal herkesin siparişi istanbuldan geliyor gümrük istanbuldan işliyor çünkü.Bursadayim klavyem İstanbul'da hocam
O normal herkesin siparişi istanbuldan geliyor gümrük istanbuldan işliyor çünkü.Bursadayim klavyem İstanbul'da hocam
Bı anda Osmangazi Bursa'ya dönse keşke benim de çok iyi olurduO normal herkesin siparişi istanbuldan geliyor gümrük istanbuldan işliyor çünkü.
Oraya gelir hocam sizin ki zaten transfer merkeziymiş orası. benim elime geldi şuan klavye teslim edildi yani Bursa’dan Boğaziçi aktarmaya geldi ordan da bana teslim edildi.Bı anda Osmangazi Bursa'ya dönse keşke benim de çok iyi olurdu
Yarın kesin gelir o zaman teşekkürler hocam birde yazılımından kısayolları ayarlayabilir miyim?Oraya gelir hocam sizin ki zaten transfer merkeziymiş orası. benim elime geldi şuan klavye teslim edildi yani Bursa’dan Boğaziçi aktarmaya geldi ordan da bana teslim edildi.
Kablosuz evet hocam usb2.0 portuna takarsanız daha sağlıklı olur forumdaki arkadaşlar öyle demiştiArkadaşlar bu dongleyi kasaya takip 2.4 ghz mi alacaz
vermiyolar artıkArkadaslar %20 kupon icin tam olarak ne demek gerekiyor?
Valla deliricem 1 hesaba verdiler ondada alt limit 670 . Alt limiti 480 olan hesaba vermiyorlarvermiyolar artık
o alt limit 480 neye göre belirleniyor ki anlamadımValla deliricem 1 hesaba verdiler ondada alt limit 670 . Alt limiti 480 olan hesaba vermiyorlar
Rastgele 6 hesap actim biri 480 digerleri 670.o alt limit 480 neye göre belirleniyor ki anlamadım
sanki bu atamayı yapabilmişlerdi arkadaşlar önceki sayfalarda altgr tuşu önemli yaklavyenin tek eksiği yazılımındaki tuş atama çalışmıyor. Alt gr tuşu olmayacak klavyenin ona göre düşünerek alın. Tek klavye olarak kullanırsanız ufak tefek sorunlar yaşarsınız. Ayrıca hot swap olmasına rağmen köşe switchleri mümkünse çıkartmayın. Geri takamadığım için Delete tuşunun oturtmaya çalışırken bi yerleri bozuldu. İadeye göndermek zorunda kaldım. Aldıktan sonra kurcalamadan kullanın mümkünse. Keycap değiştirirken de çok nazikçe çekin ve switchi bastırın mümkünse yoksa plateden fırlıyo direkt switchleri de. Onun haricinde 900 liralara daha iyi bi şey alınamazdı zaten herkese hayırlı olsun