NormalBeyler gümrük beyan bilgileri gönderildi diyor bundan önce 3 tane aldım böyle bir şey yazmadı normal mi ?Alıntıyı görüntüle
NormalBeyler gümrük beyan bilgileri gönderildi diyor bundan önce 3 tane aldım böyle bir şey yazmadı normal mi ?Alıntıyı görüntüle
Ankaraya gelcek kargom diyarbakira gitmisti benim de bi kere. PTT cok komik kargoAlıntıyı görüntüle
adanada benden cok gezdi klavye nefret ediyorum su pttden
Switch değişip sat o zaman. Aulanın pcb daha iyi.hocam ğ * - . ü tuşlarını nasıl kllavyedeki tuşlara çevirebilirim ve ajazz gelince birini iade edeceğim veya satacağım hangisini yapmalıyım sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:
ajazz red switch olduğu için daha iyi geliyıor hocam cidden aula çok sesli gelmeye başladı ama bilmiyorum hangisini iade edeceğimi
ikisinde de tuşa basınca tekrar aktif olmuyor mu klavye ne farkı var ki? güç tasarrufunun ayarı yok musleep tamamen uykuya alıyor ışıklar ise güç tasarrufu için kapanıyor yani ışıklar kapanınca sleep moda geçmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
krediyi 7 gün boyunca toplayacaksın ve temu hesabında duracak.
alınabilir 820 max, f75, 820 pro şeklinde diyorlar iyiden kötüye sıralamaajazz ak820 pro var alınır mı bu klavye
?
Kaça aldığına bağlıbeyazını alıyorum o zaman napalım
Birinde ışıklar yanmıyor ama tıkladığında hemen algılıyor. Diğerinde neredeyse 1sn gecikme oluyor.ikisinde de tuşa basınca tekrar aktif olmuyor mu klavye ne farkı var ki? güç tasarrufunun ayarı yok mu
konu dışında siparişi ayın kaçında verdinizSa Beyler Pazar Günleri Kargolar çalışmıyor diye biliyorum ama benim kargom Dağıtıma çıkmış nasıl Oluyor?
Alıntıyı görüntüle